Tuottaako shampoosi pettymyksen? Kokeile Nanoil Micellar Shampoota silkillä

Pesetkö hiukset tarpeen tullen mutta on silti sellainen olo, että nykyinen shampoo ei irrota likaa hiuksista kunnolla? Siihen voi olla muutama syy mutta yksi asia on varmaa – tavalliset shampoot epäonnistuvat usein.

Nanoil paras misellishampoo nestemaisella silkilla

Onko muutoksen aika? Tartu Nanoilin shampooseen – parhaaseen misellipuhdistusaineeseen nestesilkillä. Yhden käyttökerran jälkeen hiuksista tulee huomattavasti sileämmät, eloisammat ja tuuheammat!

Puhdas päänahka ja hiukset. Miksi sillä on väliä?

Monet ihmiset käyttävät useita hiustuotteita päivittäisessä hiustenhoidossa – ne kaunistavat hiuksia ja helpottavat muotoilua. Näiden tuotteiden irti saaminen on erittäin tärkeää hiusten kannalta, muuten hiusten on vaikea pysyä kauniina ja terveenä. Monet tavalliset shampoot eivät valitettavasti puhdista hiuksia kunnolla, vaan jättävät hiukset takkuiseksi sotkuksi. Mikäli päänahkaa ja hiuksia ei puhdista kunnolla pitkään aikaan voi kohdata toisen ongelman: päänahan sairaudet. Hiivasienet kukkivat päähän jääneissä kosmetiikkajäämissä. Jäämät johtavat myös talirauhasongelmiin sekä hilseeseen ja ne ovat päänahan herkkyyden sekä ihoallergioiden pääaiheuttaja.

Nanoil Micellar Shampoo – puhtaat ja kauniit hiukset

Jos olet kyllästynyt litteisiin ja takkuisiin hiuksiin, vaihda nykyinen shampoo tuotteeseen, joka on luotu irrottamaan epäpuhtauksia päänahasta ja hiuksista paremmin kuin mikään muu tuote. Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo saa uskomattomat voimansa miselleistä – eli kasvojen puhdistusaineista tutuista molekyyleistä. Kuten ihotuotteissa, misellit shampoossa vetävät puoleensa likaa, pölyä, myrkkyjä ja kosmetiikkaa. Tämän ansiosta hiusten luonnollinen pH-tasapaino palautuu. Miksi tämä on tärkeää? Koska hiusten happamuus ehkäisee päänahan hiivasientä leviämästä ja se puolestaan vähentää talivuodon ja kuivuuden riskiä. Lopputulos? Tuuheammat ja kiiltävämmät hiukset sekä täydellisen puhdas päänahka.

Nanoil Micellar Shampoo – menestyvä koostumus

Nanoilin misellishampoot ovat hiustenhoidon mullistajia. Silkkiä sisältävässä shampoossa on myös muita arvokkaita ainesosia, jotka sopivat kaikille hiustyypeille väristä, rakenteesta, kiharoista ja kunnosta riippumatta.

Mainitut misellit keräävät likaa, irrottavat myrkkyjä hiuksista ja päänahasta sekä tuuheuttavat. Kuten nimi kertoo, tämä Nanoil -shampoo sisältää hiuksia kaunistavia sekä kiiltoa, sileyttä ja pehmeyttä lisääviä silkkiproteiineja. Vehnäproteiinit hoitavat paikkaamisen ja vastustuskyvyn parantamisen, ja arvokas risiiniöljy pitää bakteerit loitolla päänahasta. Risiiniöljy myös ravitsee ja voimistaa hiusten väriä.

Nanoil misellishampoo nestemaisella silkilla

Nanoil Micellar Shampoo – toivomasi vaikutukset

Nanoilin silkkishampoo tarjoaa intensiivistä hiustenhoitoa pesun aikana. Annat sitten hiusten kuiva luonnollisesti tai föönaat ne, Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo jättää hiukset kiiltäviksi ja sileiksi. Koska tuote ehkäisee takkuja, harja liukuu sulavasti hiusten läpi ja tämä vaikuttaa positiivisesti hiuksiin – ne eivät enää katkea! Tässä toivomasi lopputulos, eikö? Nauti upeista hiuksista jo tänään. Vieraile virallisella Nanoil-sivustolla – [nanoil.fi]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *