Kuinka luoda silmämeikki käyttämällä Hypnôse Doll Eyes ripsiväriä Lancomelta?

Sanotaan, että silmät ovat sielun peili. Tästä syystä todennäköisesti kaikki naiset haluavat mahdollisimman ammattimaisen silmämeikin, ja tästä syystä Lancome loi Hypnôse Doll Eyes kosmetiikkasarjan. Mikä se pitää sisällään?

Tämä kosmetiikkasarja sisältää kolme tuotetta – Hypnôse Doll Eyes mascara, Bi – Facial meikinpoistoaine ja Crayon Khol Noir rajauskynä. Nämä kolme tuotetta ovat kaikkein suosituimmat tuotteet Lancomelta. Olisi suuri synti mikäli yksikään korkealuokkaista kosmetiikkaa rakastava ihminen kävelisi näiden tuotteiden ohitse kaupassa. Joten, tutustutaanpa näihin tuotteisiin yksi kerrallaan.meikki.jpg

Hypnôse Doll Eyes ripsiväriä on saatavilla kolmessa eri värissä: So Black!, Violet Envoutant ja Noir Intense. Ripsivärissä on harja joka antaa ripsillesi volyymiä, ulottuvuutta ja pituutta. Harjan muoto muistuttaa tötteröä – leveämpi pohjasta ja kapea kärjestä. Sinun tulee käyttää sitä oikein saadaksesi parhaan mahdollisen tuloksen. Kun laitamme meikkiä meidän tulee muistaa, että sen tulisi näyttää mahdollisimman luonnolliselta. Tästä syystä ripsiväriä tulee laittaa harjattuihin ja käännettyihin ripsiin vain yksi kerros.

Tässä kosmetiikkasarjassa on myös Bi – facial meikinpoistoaine. Se on erittäin tärkeä osa silmämeikkiä. Miksi? Koska kauniit silmät ei ole ainoastaan kivat ripset (ja luomet), vaan oikea ihon puhdistus on myös tärkeää. Tästä syystä Lancomen tuotteiden mukaan tulee kaksivaiheinen meikinpoistoaine. Ennen kuin käytät tuotetta, sinun tulee ravistaa pulloa jotta kaksi ainetta sekoittuvat keskenään. Tuotteeseen kostutetulla vanulapulla paina hellästi suljettua silmäluomea poistaaksesi meikin. Muista, että liian lujaa hankaaminen saattaa aiheuttaa ärsytystä ja silmäripset saattavat heikentyä. Tässä sarjassa valmistaja on laittanut tuotetta pienemmän version (30 ml).

Sarjan sekä silmämeikin sinetöi Crayon Khol Noir rajauskynä. Voimme valita 10 upeasta sävystä. Tuotteen koostumus on erittäin pehmeä, ja sitä on helppo laittaa silmäluomelle, mutta sitä voi myös levittää ja häivyttää luomivärin kanssa. Kuinka käyttää Lancomen rajauskynää? Täydellisen meikin salaisuus on oikea silmäluomen sekä käden asento. Laita käsi kyynärvarresta pöydälle ja kämmen poskelle. Venytä luomea hiukan ja piirrä viiva. Voit valita monista erilaisista muodoista ja pituuksista, mutta parasta olisi tietysti valita joku tämän vuoden trendeistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *