Se yksi ja ainoa Rimmeliltä

Tämä tuote vasta saapui markkinoille ja on jo vienyt sydämiä – sekä huulia – naisilta ympäri maailman. Puhumme siis Rimmelin uudesta huulipunasta – The Only 1. Tuleeko se olemaan sinun ykkösvalinta huulipunista?

Rimmel sanoo, että The Only 1 huulipuna on erityinen kauneustuote. Onko se todella? Se antaa väriä ja kosteuttaa. Nämä kaksi ominaisuutta on sellaiset, joita jokainen itsestään huolenpitävä nainen haluaa. Täydellisen hoidon mahdollistaa ruusuöljy ja risiiniöljy. The Only 1 huulipuna Rimmeliltä sisältää myös pigmenttejä, jotka mahdollistavat kauniin, intensiivisen sekä pitkävaikutteisen värin. Satiinimainen koostumus mahdollistaa tuotteen helpon levittämisen, eikä sinun tarvitse pelätä, että et pidä lopputuloksesta. Huulipuna täydellisesti peittää huulet ilman, että se leviää tai jää laikuille. Se ei kuivata huulia tai aiheuta niiden halkeilua. Päinvastoin: Tällä tuotteella huulista tulee pehmeämmät, ravitut sekä viettelevät.rimmel.jpg

Rimmelin The Only 1 huulipunissa on hyvä valikoima eri sävyjä – Valittavana on 13 kaunista sävyä. Näiden joukosta löytyy pinkin, punaisen, oranssin sekä violetin sävyjä. Saatavilla olevat sävyt ovat: Pink Me Love Me, Pink A Punch, You’re All Mine, It’s A Keeper, Listen Up, Revolution Red, Best Of The Best, Peachy – Beachy, Cheeky Coral, Call Me Crazy, Easy Does It, Under My Spell, One – Of – A – Kind. Huulipunat on pakattu mustaan pakkaukseen joka levenee ylöspäin. Paketin yläreunassa on raidat, joista voit kurkata minkä sävyinen huulipuna on kyseessä; korkkia ei siis tarvitse avata nähdäkseen mistä sävystä on kyse.

Ilmeisesti tapa jolla Rimmelin The Only 1 huulipuna on pakattu, olisi tarkoitus helpottaa tuotteen käyttämistä. Sitä on helppo käyttää myös ilman peiliä. Tämän lisäksi huulipunan yläpää on muotoiltu viistoon, joka helpottaa huulipunan levittämistä huulien iholle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *