Miten edistyksellinen Estee Lauderin Time Zone voide toimii?

Estee Lauder yllätti meidät uudella ikääntymisen merkkejä poistavalla kosmetiikkasarjalla – Advanced Time Zone. Se sisältää kolme tuottta: yövoide, päivävoide 15 suojakertoimella ja silmävoide. Mikä tekee näistä tehokkaat?

Advanced Time Zone Night on ensimmäinen tuote tästä sarjasta. Se sopii kaikille ihotyypeille. Sitä tulisi käyttää iltaisin, jotta voide toimisi mahdollisimman tehokkaasti uudistaen kasvojen ihoa. Voide tasoittaa ryppyjä, parantaa joustavuutta ja kohottaa, syväkosteuttaa ja korostaa kasvoja. Estee Lauderin tuotteet on dermatologisesti testattu, ja ne eivät aiheuta aknea tai tuki ihohuokosia.estee-lauder

Advanced Time Zone SPF 15 tuotetta suositellaan normaalille iholle jossa on merkkejä ikääntymisestä tai kuivumisesta. Se stimuloi kollageenia ja hyaluronihapon tuotantoa. Tuotteen koostumus on kevyt, se on helppo levittää, se imeytyy nopeasti ja ei jätä rasvaista kerrosta – sitä voidaan käyttää meikinpohjustusaineena. Tämä Estee Lauderin voide sisältää SPF 15 suojakertoimen, joka suojaa ihoa pigmenttihäiriöiltä sekä auringonpolttamilta.

Viimeinen tuote sarjasta onAdvanced Time Zone silmävoide. Tämä sopii kaikille naisille, riippumatta ihontyypistä tai iästä. Kosmeettisesti vähentää ryyppyjä (myös pienet uurteet), tummat silmänaluset sekä turvotuksen jonka väsymys ja väärät ihonhoitotuotteet aiheuttavat. Tuotetta tulisi laittaa aamuin ja/tai illoin silmiä ympäröivälle iholle. Estee Lauderin tuotteista ei tulisi aiheutua ärsytystä, sillä ne on silmälääkärien testaamia.

Advanced Time Zone kosmetiikkasarjan purkit ovat violetit. Päivä- ja yövoiteissa on 50ml/1.7 Oz. (silmävoidetta voi kuitenki ostaa myös 30ml/1 Oz. versiona). Silmävoide on 15ml/0.5 Oz. purkissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *