Nanoil Anti-Redness Face Serum arvostelu – uusi seerumi couperosaiholle

Helposti ärtyvä, punoittava iho katkenneilla verisuonilla? Kyse on couperosaihosta! Miten sitä hoidetaan? Nanoilin uusin seerumi, jonka tehtävä on lievittää ärtymystä ja vähentää punoitusta, on varmasti oikea valinta.

seerumi couperosa iholle Nanoil

Couperosaiho on tietynlainen ihotyyppi, joka vaatii täysin omanlaista huolenpitoa verrattuna muihin ihotyyppeihin. Iho ärtyy helposti, eli se reagoi negatiivisesti lähes kaikkeen – reaktio näkyy punoituksena ja polttelun tunteena kasvoissa. Ominaista tälle ihotyypille on katkenneet verisuonet, jotka näkyvät vaalean ihon alla. Katkenneet ja laajentuneet verisuonet näkyvät heti ihon ollessa yhteydessä sitä ärsyttävään tekijään (ja niitä on monta!), esimerkiksi pakkaseen, kuumuuteen, auringonvaloon, mausteisiin ja tiettyihin ihonhoitotuotteisiin.

Miten näin vaativasta ihosta pidetään huolta? Hellävaraisesti tietenkin! Käyttämällä hellävaraisia tuotteita, jotka ovat samalla tarpeeksi tehokkaita vähentämään epämukavuuden tunnetta, punoitusta ja muita ihovaivoja. Yksi tällainen tuote on Nanoil Anti-Redness Face Serum.

Kevyt seerumi hoitaa kaikki ihovaivoja

Yksi Nanoil -seerumin parhaista puolista on sen keveys ja se, että tuote on vesipohjainen. Seerumi imeytyy ihoon niin nopeasti, että sitä hädin tuskin huomaa. Huomaamatta ei kuitenkaan jää loistavat vaikutukset, jotka näkyvät jo ensimmäisellä käyttökerralla – ravitumpi, kosteutetumpi ja rauhallisempi iho. Kerta Nanoilin seerumin kanssa saa olon mukavaksi omassa ihossa.

suositeltu couperosa seerumi Nanoil

Nanoil Anti-Redness Face Serumia kannattaa käyttää moneen vaivaan. Näitä ovat muun muassa:

  • helposti ärtyvä iho
  • katkenneista verisuonista kärsivä iho
  • herkkä ja reaktiivinen iho
  • ihomuutokset (esim. rosacea)

Eikö mikään mainituista ongelmista vaivaa sinua? Hienoa! Nanoil Anti-Redness Face Serum on kuitenkin riittävän hellävarainen kaikille ihotyypeille – poikkeuksetta.

Ihoa hoitavat ainesosat

Tärkeintä on tietenkin sisältö ja siksi jokainen Nanoilin seerumi on suunniteltu pienintä yksityiskohtaa myöten. Nanoil ei ole jättänyt tilaa keinotekoisille hajusteille, väriaineille tai parabeeneille. Sen sijaan pullo on täynnä ihoa hoitavia luonnollisia kasviuutteita.

Mitä Nanoil Anti-Redness Face Serum sisältää? Verisuonia vahvistavaa kastanjakaarnauutetta ja ärsytystä sekä tulehdusta lievittävää lehmusuutetta. Lisäksi seerumissa on Aasiasta kotoisin olevaa vahvaa antioksidanttia, eli Boerhavia Diffusa -kasvin uutetta, sekä ravitsevaa sypressikäpyuutetta. Yhdessä kaikki ainesosat luovat yhden ihonhoitotuotteen, joka sopii erityisesti couperosaiholle.

Miten se toimii?

Tuote on kevyt ja se ei tuki ihoa – selvästi positiivisia puolia. Nanoil Anti-Redness Face Serum on vesipohjainen, joka on myös plussaa, sillä seerumi imeytyy ihoon nopeasti ja toimii sisältäpäin tarjoten toivottuja tuloksia. Kireyden tunne, pistely ja polttelu katoaa välittömästi ja jokaisen käyttökerran myötä ihosta tulee paremman näköinen. Säännöllisessä käytössä Nanoil Anti-Redness Face Serum saa muutamassa viikossa aikaan:

  • sileämmän ja kiinteämmän ihon
  • vähemmän kireyttä, ärtymystä ja epämukavuutta
  • vähemmän katkenneita verisuonia
  • vähemmän punoitusta ja tulehdusta
  • rauhallisemman ihon

Vaikutuksien puolesta puhuu positiiviset kommentit naisilta, jotka ovat päättäneet kokeilla Nanoilin uusinta tulokasta. Kaikki arvostelut puhuvat yhden asian puolesta: Nanoil on paras seerumi helposti ärtyvälle ja ongelmalliselle iholle katkenneilla verisuonilla. Kokeile itse ja huomaat, miten loistava tuote on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *