Naamiointimeikki, toisin sanoen, miten peittää arvet ja jäljet kasvoista?

Arvet ja ohuet verisuonet ovat monen naisen ongelma. Ei ole helppoa peittää epätäydellisyyksiä meikillä, mutta on tapoja joilla pääset vähintäänkin lähelle täydellisyyttä. Ja kun omaat hiukan taitoja ja hyvät tuotteet, ihosi näyttää kauniilta ja säteilevältä.

Ohuet verisuonet

Ohuet pintaverisuonet kasvoilla näyttävät ikäviltä. On olemassa monia syitä mitkä tätä aiheuttaa, mutta seuraavat ovat hyvin yleisiä: geenit, hormonaalinen tasapaino, kohonnut verenpaine, liian vähäinen liikunta tai vaihtelevat sääolosuhteet. Verisuonien seinämät laajenevat ja niiden läpäisevyys lisääntyy, joka aiheuttaa helposti tulehduksia sekä ohuita näkyviä verisuonia kasvoille. Katkeilevat verisuonet kasvoissa voivat olla myös ruusufinnin alku. Sinun ei tulisi jättää näitä huomioimatta, vaan kannattaa käydä näyttämässä niitä lääkärissä. Mutta, tällä kertaa me kerromme kuinka voit peittää ne meikillä.meikki.jpg

Ennen kuin yritämme peittää näitä verisuonia, on muutamia tärkeitä sääntöjä jotka sinun tulee tietää. Me puhumme väriteoriasta, joka tulee kyseeseen siinä, kun koitamme peittää punaista. Käytämme siis vastavärejä, joka tässä tapauksessa tarkoittaa vihreää. Paras peiteväriä on puikko tai voide. Katkeilevat verisuonet ovat yleensä sinisen tai violetin sävyisiä. Me voimme peittää ne pinkin tai persikan sävyisellä peitevärillä.

Auringonpolttama iho, leikkausarvet tai aknearvet

Meidän tulee muistaa, että on olemassa monia erilaisia arpia. Niitä voi olla erivärisiä, muotoisia ja kokoisia. Arpia ilmestyy, jos haava paranee epänormaalisti onnettomuuden tai aknehoidon tai muun yhteydessä, tai jos iho on palanut auringossa. Onneksi kaikki arvet voidaan piilottaa hyvän meikin alle (tai voidaan kirkastaa ja tasoittaa kauneushoitolassa). Kaikki mitä tarvitset on oikeanlainen peitevoide, ja sinun tulee käyttää sitä kasvoihin oikealla tavoin. Käytetyn tuotteen tulisi olla yhtä sävyä kirkkaampi kuin oma iho ja meikkivoide. Laita sitä siveltimellä tai sormella ja levitä. Varmista, ettet tee läikkiä, sillä tämä saattaa peittämisen sijaan korostaa niitä alueita, jotka halusit häivyttää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *