Lämpösuojasuihke Nanoililta: huolenpitoa ja suojaa yhdessä tuotteessa

Tiedätkö, mikä hiusten suurin vihollinen on? Korkeat lämpötilat. Mitä voi tehdä suojatakseen hiuksiaan kuumuudelta? Paras ja helpoin tapa on tarttua Nanoilin lämpösuojasuihkeeseen – silkkiproteiinia sisältävään ja kuumuudelta suojaavaan kauneustuotteeseen. Nanoil onnistuu suojaamaan hiuksia kuumuudelta 100 % ja ravitsee hiuksia syvästi samalla. Tutustu Nanoil Heat Protectant Sprayhin ja sen ominaisuuksiin!

Nanoil paras lämmöltä suojaava tuote

Korkeat lämpötilat ja hiukset

Heti alkuun on mainittava, että kuumuus on erittäin haitallista hiuksille – se on aivan selvää. Lupaavat hiustenkuivaajat, suoristusraudat tai kihartimet sitten mitä tahansa, totuus on se, että korkeat lämpötilat tekevät hiuksista kuivat, elottomat ja vaurioituneet. Miksi?

Kuumuus:

  • haihduttaa kosteutta hiuksista, aiheuttaen elottomuutta
  • rikkoo hiusten sisäisiä keratiinisidoksia, aiheuttaen haurautta
  • polttaa, kuivaa ja aiheuttaa peruuttamatonta tuhoa hiuksissa

Tämän takia suojaaminen lämmöltä on niin tärkeää. Mitä tuotteita tulisi valita hiusten suojaksi?

Lämpösuojasuihke

Jos mietit, mikä on paras lämmöltä suojaava tuote, tutustu erilaisiin suihkeisiin. Suihkeet ovat erittäin kevyitä, eivätkä ne latista hiuksia (jotkut suihkeet voivat tehdä hiuksista raskaat, jos ne sisältävät öljyjä – eli tarkista ainesosat ensin) ja niitä on helppo käyttää. Suihkuttamalla tuotetta hiuksiin ne saavat suojan korkeilta lämpötiloilta ja… siinä kaikki! Voit siirtyä hiusten kuivaamiseen, suoristamiseen ja muotoiluun.

Paras vaihtoehto on tietenkin luopua kuumuutta käyttävistä muotoiluvälineistä kokonaan. Onneksi hyvä lämpösuojasuihke auttaa luomaan upeita kampauksia ja estää hiustenkuivaajan sekä suoristusraudan aiheuttamat vauriot.

Nanoil Heat Protectant Spray

Valitsemalla Nanoilin lämpösuojasuihkeen tarjoat hiuksillesi parhaan mahdollisen lämpösuojan. Vesipohjainen tuote luo näkymättömän ja painottoman suojan hiuksiin, joka suojaa jopa 220°C lämpötiloilta. Mikä parempaa, sama tuote myös vahvistaa ja korjaa hiuksia. Hiuksista tulee siis erittäin vastustuskykyiset. Mitä vahvemmat ja terveemmät hiukset ovat, sitä vaikeampi niitä on vaurioittaa.

Nanoil -lämpösuojasuihke:

  • suojaa hiuksia kuumuuden aiheuttamilta vaurioilta
  • ehkäisee kuivuutta
  • vähentää pörröisyyttä ja kuivuutta
  • jättää hiukset sileämmiksi ja siten helpommin harjattaviksi
  • vahvistaa hiusten väriä ja kiiltoa

Mikä on Nanoilin lämpösuojasuihkeen salaisuus?

Tämä upea tuote ei tietenkään pystyisi suojaamaan ja ravitsemaan hiuksia ilman oikeanlaisia ja tarkoin valittuja ainesosia. Nanoil Heat Protectant Spray koostuu huippuluokan ainesosista, joka on aika harvinaista lämpösuojasuihkeille. Suurin osa tällaisista tuotteista sisältää alkoholeja, keinotekoisia ainesosia ja säilöntäaineita mutta ei Nanoilin lämpösuojasuihke. Vaikka tuotteessa on jonkin verran silikoneja, ne huuhtoutuvat helposti hiuksista pesun yhteydessä. Muut ainesosat, kuten silkkiproteiinit, lisäävät sileyttä ja kiiltoa. Yhdessä ainesosat kesyttävät villeimmätkin hiukset ja pitävät hiukset turvassa ulkoisilta häiriötekijöiltä. Tämän lisäksi Nanoil Heat Protectant Spray sisältää E-vitamiinia, joka tunnetaan myös ’nuoruuden vitamiinina’. Aikamoinen kokoonpano, eikö?

lämpösuojasuihke Nanoil

Mitä tämä merkitsee käyttäjälle? Sitä, että Nanoil Heat Protectant Spray suojaa hiuksia kuumuuden aiheuttamilta vaurioilta, joka on tavallista hiuksiaan suoristaville tai kihartaville, ja sen lisäksi tuote kaunistaa hiuksia. Tämän takia Nanoilin lämpösuojasuihke on ostamisen arvoinen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *