Täydellinen meikinpoisto Biphasic Diego Della Palmalta

Jokainen nainen, joka pitää huolta kauneudestaan, tietää miten tärkeää meikinpoisto on. Ihon puhtaana pitäminen on kaiken A ja O, ja se tarkoittaa myös meikkiä. Naiset, jotka arvostavat kaunista ulkonäköä tulevat rakastamaan Biphasic Removeria Diego Dalla Palmalta.

Biphasic Remover Diego Dalla Palmalta suositellaan kasvoille, silmille ja huulille (myös vedenpitävään meikkiin). Se sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle. Pakkaus (5 Oz pullo) on läppinäkyvä, joten näet helposti sisällön. Biphasic Remover Diego Dalla Palmalta on kaksi vaiheinen kosmetiikkatuote. Mitä se tarkoittaa? No kuten nimi itsessään sanoo, tässä tuotteessa on kaksi vaihetta: vesiratkaistu sekä öljypohjainen. Päällikerros on öljyinen (se on valkoinen väriltään ja näkyy selkeästi pullosta), ja alaosa on vesipohjainen (sininen). Ennen kun käytät tuotetta, sinun tulee ravistella sitä kunnolla jotta kaksi eri ainetta sekoittuvat kunnolla keskenään ja saat poistettua meikin mahdollisimman tehokkaasti.biphasic-remover.jpg

Biphasic Remover Diego Dalla Palmalta sisältää muutamaa erittäin tärkeää ainesosaa, jotka poistavat meikit ja hoitavat hihoa. Näitä ovat: A ja C vitamiinit, kalsiumi, glyseriini, kasviuutteet (mango ja Calendula officinalis) ja tuoksut. Nämä ainesosat kosteuttavat, siloittavat, virkistävät ja tasoittavat. Toisaalta, niiden tulisi olla melko tehokkaita ja toimiva, ja samanaikaisesti erittäin hellävaraisia koska aineella käsitellään silmiä ja huulia, joiden iho on herkkä.

Kuinka käyttää Biphasic Remover Diego Dalla Palmalta? Ennen käyttööä ravista pulloa, jotta ainesosat sekoittuvat. Laita vanulapulle hiukan ainetta ja pyörivin liikkein puhdista kasvoilta meikkivoiteet ja puuterit. Silmien ja huulien meikinpoisto näyttää hiukan erilaiselta. Aloita huulipuniein ja kiillon puhdistamine taittamalla vanulappu kahtia. Lapun reunalla taputtele huulikynät pois ja lopuksi kaikki huulipunat. Poista silmä meikki painamalla vanulappua silmäluomia vasten poistaaksesi luomivärin ja ripsivärin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *