On aika tehdä ripsien kohotushoito kotona Nanolash Lash Lift Kitillä!

On aika tehdä ripsien kohotushoito kotona Nanolash Lash Lift Kitillä

Täydellisesti kohotetut, pitkät ja tuuheat ripset ilman ripsiväriä? Se on aivan varmasti lähes jokaisen naisen unelma. Jokapäiväinen meikkirutiini vie monesti paljon aikaa, varsinkin jos ripsesi ovat heikot tai suorat. Nanolash Lash Lift Kit onkin loistava ratkaisu – se on setti ripsien kohotukseen kotona.

Mikä on ripsien kohotushoito?

Ripset ovat yleensä luonnostaan ohuet ja heikot. Kaikki naiset eivät voi ylpeillä sillä, että heillä on tuuheat ripset, ja useimmat heistä tarvitsevat ripsientaivuttimien ja muutaman ripsivärikerroksen avukseen. Silloinkin heille ei ole taattu upeita ripsien ulkonäköä.

Tässä tilanteessa ripsien kohotushoito voi olla sinulle hyödyllinen. Yksinkertaisen ja turvallisen hoidon tekee pääsääntöisesti ammattilainen käyttäen turvallisia tuotteita. Nanolash Lash Lift Kit on kuitenkin suunniteltu saman prosessin suorittamiseen itse kotoa käsin. Sen avulla voit parantaa jopa ohuimpien ripsien kuntoa.

Nanolash Lash Lift Kit. Mitä Lash Lift Kit sisältää?

Ripsien laminointi Nanolashin setillä on yksinkertainen ja ei-invasiivinen tapa pidentää ja paksuntaa ripsiä. Tämä setti sisältää tuotteet, jotka on merkitty merkinnöillä Step 1, Step 2 ja Step 3. Näitä valmisteita käytät ripsien laminointihoidossa. Ne tulevat 0,5 mm:n annospusseissa, ja ne riittävät noin 10 hoitoon. Pakkaus sisältää myös:

  • Lash Lift Glue; 5 ml:n liima silikonimuottien asettamiseen silmäluomille
  • Silikonimuotit; 3 paria 3 koossa
  • Muita tarvikkeita ripsienpidennyshoidon suorittamiseen
Ripsien laminointi Nanolashin setillä

Ripsien kohotus on helppo tehdä kotona. Sinun tarvitsee vain noudattaa pakkauksen ohjeita. Ensin sinun on puhdistettava ripset ja asetettava silikonimuotit silmäluomille. Seuraavaksi levität tuotteet siveltimellä pakkausselosteessa ilmoitetussa järjestyksessä. Kunkin tuotteen annetaan vaikuttaa 7-10 minuuttia. Lopuksi ripset pyyhitään vanulapulla ja muotit poistetaan. Vaikutukset näkyvät välittömästi, ja ne kestävät noin 8 viikkoa ripsien alkutilanteesta riippuen.

Miksi kannattaa valita Nanolash Lash Lift Kit?

Ripsien kohotushoito Nanolash Lash Lift Kitillä on loistava tapa nauttia ammattilaistason lopputuloksesta kuluttamatta juurikaan rahaa. Kaiken lisäksi pakkauksen tuotteet perustuvat luonnollisiin, ravinteikkaisiin aineisiin. Siksi hoidossa yhdistyvät perusteellinen ripsienhoito ja ripsien kohotus parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Nanolash Lash Lift Kit on ammattimainen setti, jota voivat käyttää sekä kokeneet ripsiteknikot että kaikki ne naiset, jotka haluavat saada aikaan mitä upeimman ilmeen.

Setti saa aikaan sensaatiomaisia vaikutuksia, eli pidemmät, paksummat ripset, jotka ovat syvästi ravittuja ja kauniisti kiiltäviä. Jatkossa voit laittaa ripsientaivuttimen ja ripsivärin syrjään. Ripsien kohotus tällä setillä säästää paljon aikaa sekä parantaa myös ripsien kuntoa.

Nanolash Lash Lift Kit – yhteenveto

Ripsien kohotus kotona on loistava tapa lopettaa epävarman olon tunteminen heikkojen, hädin tuskin näkyvien ripsien takia. Tämä tuote on tehty kenelle tahansa naiselle, olipa hänellä harvat ripset tai paksut ripset, jotka kaipaavat määrittelyä.

Nanolashin setti sisältää kaikki prosessiin tarvittavat tuotteet; mukana tulevat tuotteet ovat luonnollisia ja turvallisia. Sinun ei tarvitse olla huolissasi silmien ympärillä olevasta herkästä ihosta.

Ripsien kohotus ei ole invasiivinen, eikä sinun tarvitse olla huolissasi siitäkään, että ripset tuntuvat raskailta tai ne tarttuvat yhteen. Ero on ilmeinen heti hoidon jälkeen. Nanolash Lash Lift Kitissä on vielä yksi hieno asia: yhdellä setillä voit tehdä jopa 10 käsittelyä, ja jokaisen käsittelyn tulokset kestävät jopa 8 viikkoa. Uskomme, että näin tehokas tuote on testaamisen arvoinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *