GlamBrush – meikkisiveltimet Polish Bloggerilta

Meikkien ystävät sekä ammattilaiset ovat samaa mieltä yhdestä asiasta; hyvien siveltimien saamine edullisesti on erittäin hankalaa. GlamBrush on vastaus tähän tarpeeseen – Polish meikkisiveltimissä on loistava hinta, ja ne on saaneet mallin ikonisilta MAC siveltimiltä.

GlamBrush on tuote meikki vlogaajalta Hania Knopińska-Grzenkowicziltä, kanavalta digitalgirl13. GlamBrushit ovat hitti Polish blogging maailmassa, ja ne myyvät loistavalla tahdilla. Hanian siveltimet sisältävät kaikki tarvittavat siveltimet silmien ja kasvojen meikeille ja ovat saaneet inspiraatuin maailmankuuluisasta MAC siveltimist. Tullesaan markkinoille GlamBrush tuli samoille apajille kilpailemaan muunmuassa seuraavien tuotteiden kanssa: Maestro, Inglot tai Hakuro. Niissä on orginaali helmenvalkea ulkomuoto, jooka on uutta meikkimarkkinoilla.meikki.jpg

Siveltimet digitalgirl13:sta on saatavilla GlamShopista yksittäin tai seteissä – setissä no 19 erilaista sivellintä GlamBrush SS:ltä, perussetissä on 18 sivelllintä ja täydessä setissä on 27 sivellintä. Tarjolla on kaikki tarvittavat siveltimet perusmeikkaamiseen sekä edistyneempään meikkaamiseen – isot ovat kasvoille ja ne on merkattu kirjaimella T ”twarz” (kasvot), ja pienemmät sekä tarkemmat on silmille, ja ne on merkattu kirjaimella O ”oczy” (silmät). Nimi, logo, värit ja muodot ovat täysin loppuun asti mietittyjä.

Mitkä ovat GlamBrush setin edut?

  1. Kilpailukykyiset hinnat muihin suosittuihin merkkeihin verrattuna.
  2. Mahdollisuus ostaa siveltimiä sekä yksittäin että setteinä.
  3. Laaja valikoima muotoja.
  4. Erityinen helmenvalkoinen väri.
  5. Tehty parhaista laadukkaista materiaaleista.
  6. Erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä.

On mahdotonta olla mainitsematta Hanian(digitalgirl13) GlamBrushin siveltimien laatua. Ne ovat erittäin pehmeitä, hienoja ja sopivat täydellisesti meikkien kanssa, synteettistä ja luonnollista. Osa siveltimistä on tehty luonnollisesta, värjäämättömästä vuohen harjaksesta, ja voit sekä tuntea ja haistaa sen. Loput siveltimistä on tehty turvallisesta ja pehmeästä synteettisestä materiaalista. Puolet siveltimistä ovat kevyttä puuta ja alusta loppuun laatu houkuttelee meitä ostamaan siveltimet ja kokeilemaan niitä omille kasvoillemme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *