Yasumin Night Mask hyaluronihapolla ja argirelinellä

Beautiful Morning Regenerating Night Mask on tuote Yasumilta, joka löytyy melkein jokaisesta kauneussalongista ja kylpylästä. Tarvittavan kosteuttamisen, virkistämisen ja elinvoiman iholle antavan yön yli naamion markkinoille tulosta ei ole kauaa, mutta se on ilahduttanut jo useita käyttäjiä ympäri maailmaa.yasumi.jpg

Kenelle kaikille?

Yasumin yönaamio, joka sisältää hyaluronihappoa on ihonhoitotuote, joka on tarkoitettu kaikille ihotyypeille, vaikkakin se auttaa eniten aikuisen ihon ongelmiin kuten ikääntyminen ensimerkkeihin ja häviäviin naururyppyihin.

Kuinka se toimii?

Yasumin hyaluronihappoa ja argirelineä sisältävä kasvonaamion käytön jälkeen iho on huomattavasti kosteampi, virkeämpi ja sileämpi. Täydelliset uudistavat ominaisuudet Yasumi-naamioissa ovat oikean ja hienostuneen koostumuksen ansiota. Valmistaja listaa muutaman vaikutuksen päivittäisestä Beautiful Morning Regenerating Night Maskin käytöstä.

  1. Syväkosteutus.
  2. Näkyvien ryppyjen vähentäminen.
  3. Ihon uudistaminen.
  4. Ihon virkistäminen.
  5. Sileämpi ja pehmeämpi iho.
  6. Vähentää ikääntymisen merkkejä.

Mitä se sisältää?

  • Hyaluronihappo – takaa ihon kosteutuksen sekä vaikuttaa kollageenikuituihin ja vähentää ryppyjä.
  • Argireline – tämä arvokas uudistava ainesosa on vaihtoehto Botoxille, se sileyttää ryppyjä ja vähentää lihaskramppeja.
  • Fucogeeli® – takaa pitkän keston ja syvän kosteutuksen sen muodostaman suojaavan kerroksen ansiosta, joka vähentää veden haihtumista iholta.
  • Glyseriini – auttaa nesteen imeytymistä ihon syvimpiin kerroksiin, joka vaikuttaa ihon kosteuteen ja antaa silkinpehmeän ihon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *