Kuinka tehdä naamiomeikkaus?

Värierot kasvoilla, tummat silmänaluset, ohuet verisuonet – ovatko nämä myös sinun ongelmiasi? Jos kyllä, sinun tulisi ehdottomasti opetella kuinka tehdään naamiomeikkaus. Se auttaa sinua peittämään kaikki epätasaisuudet ja antaa sinun ihollesi kauniin ja luonnollisen lookin.meikki.jpg

Kuinka valita oikeansävyinen meikkivoide?

Tämä on perustietoutta, ja ensimmäinen sääntö meikkauksessa ikinä. Oikean meikkivoiteen valitseminen vaikuttaa lopulliseen tulokseen todella paljon. Kuinka valita oikea meikkivoide? Sinun meikkivoiteen tulisi olla 1-2 sävyä vaaleampi kuin oikea kasvojesi sävy. On tärkeää, että se sulautuu täydellisesti ihoosi – sinun tulee tarkastaa tämä. Miten tarkastat sen? Tämä on asia, jossa moni nainen tekee virheitä, koska he valitsevat meikkivoiteen sen mukaisesti, mikä heidän ranteen sävy on! On päivänselvää, että et käytä meikkivoidetta tässä kohtaa ihoasi. Sinun tulisi tarkastaa sävy leukaa tai poskea vasten. Laita poskelle meikkivoiteesta muutamaa eri sävyä ja odota muutama minuutti. Tämän aikana tuotteen tulisi sulautua ihosi sävyyn. Valitse se, joka näkyy vähiten ihollasi.

Ihon tyyppi vs. meikkivoide

Yhtä tärkeää on myös ottaa meikkivoide, joka sopii ihotyypillesi. Miksi? Ei ainoastaan kivan efektin vuoksi, vaan terveytesi vuoksi. Meikkivoiteen tulisi sisältää sellaisia ominaisuuksia mitä ihosi tarvitsee. Jotne kosteuttava meikkivoide on paras kuivalle ja herkälle iholle, ja öljytön meikkivoide on paras sekaiholle ja akneiholle. Jos et valitse oikeanlaista tuotetta, ihosi saattaa ärtyä, kutista tai kuivua.

Vähiten on paras

Jos ajattelet, että mitä enemmän laitat meikkivoidetta sen parempi, olet täysin väärällä uralla. Paksu kerros meikkivoidetta selkeästi erottaa leukalinjan, päästää ihohuokoset näkyviin, tekee epäesteettisiä viivoja ja saa sinut näyttämään vanhemmalta. Peittääksesi epätäydellisyydet, tarvitset vain pienen määrän hyvää meikkivoidetta. Yhteen yksittäiseen finniin tai näppylään voit laittaa hiukan peitevoidetta.

Peitevoide

Meikkivoide on vain yksi tuotteista joita käytämme tehdäksemme naamioinnin. Tarvitset myös peitevoidetta joka on sävyn vaaleampi kuin meikkivoiteesi. Peite voide auttaa meitä peittämään tummat silmänaluset, pienet verisuonet, näppylät ja finnit. Peitevoiteen rakenne tulisi valita ihontyypin, vuoden ajan ja meikkivoiteen mukaisesti. On tärkeää, että kaikki meikkituotteet sopivat yhteen täydellisesti jotta iho näyttää parhaimmalta.

Kuinka saada naamiomeikki pysymään?

Paras tapa tehdä tämä on laittaa läpinäkyvää puuteria tai mattapuuteria. Molemmat häivyttyvät pohjustukseen ja ihon sävyyn. Suurimmassa osassa puutereita on mineraaleja, vitamiineja ja ravinteita jotka auttavat epätäydellisyyksiin ja todella muuttavat lookin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *