Kokeilimme parhaimmat lämpösuojatuotteet hiuksille – HUIPPULAADUKKAIDEN tuotteiden arvostelu

Kuivaatko usein hiuksesi föönaamalla, suoristatko niitä suoristusraudalla tai kiharratko hiuksiasi kihartimella? Etsitkö parasta mahdollista lämpösuojatuotetta hiuksillesi? Kokeilimme huippuluokan tuotteita ja löysimme voittajan niiden joukosta! Katso, mikä niistä toimii parhaiten.

Lämpösuojasuihkeet – tuotearvostelu

LÄMPÖSUOJASUIHKE nanoil

PARAS! NANOIL HEAT PROTECTANT SPRAY

Päätös laittaa tämä lämpösuojasuihke koko arvostelun kärkeen oli yksimielinen. Kenelläkään meistä ei ollut epäilyksiä siitä, että Nanoil Heat Protectant Spray on ehdottomasti paras mahdollinen valinta. Jopa kampaajat suosittelevat sitä, koska se on yksi harvoista tuotteista, jotka suojaavat äärimmäisiltä lämpötiloilta. Suojaa 230 celsiusasteeseen saakka? Ole hyvä! Nanoilin asiantuntijat ovat tosissaan, kun on kyse kauneudesta, mutta ennen kaikkea hiusten terveydestä. Tämä lämpösuihke kaunistaa, ja rakentaa hiuksiisi voimaa vastustamaan haitallisia ulkoisia tekijöitä, se esimerkiksi pelastaa hiukset auringon aiheuttamilta vaurioilta. Sillä on edullinen hinta ja se sopii kaikille hiustyypeille riippumatta niiden kunnosta, rakenteesta tai väristä. Tämä painoton sumu ei ylikuormita säikeitä. Silkkiproteiinit ja E-vitamiini toimivat lisäämällä kiiltoa ja sileyttä, suojaavat vaurioilta ja kosteuttavat hiuksia. Haluatko tietää lisää? Käy osoitteessa www.nanoil.fi ja lue arvostelut tästä Nanoilin lämpösuojasuihkeesta.

Davines Melu Hair Shield

Davines aina käyttää harvinaisia ja huolella valittuja aineita. Joten mitä epätavallinen kosmeettinen ainesosa, kuten Villalba-linssin siemenuute, tekee lämpösuihkeessa? Se itse asiassa korjaa voimakkaasti hiuksia, koska se sisältää runsaasti serisiiniä ja glutamiinihappoa. Uute toimii samalla tavalla kuin keratiini, joka on hiusten rakennusaine. Tämän lisäksi Davines Melu Hair Shield suojaa hiuksia täydellisesti korkeilta lämpötiloilta, joten voit föönata ne vapaasti ilman huolta niiden hyvinvoinnista! Koska sillä on tasoittava vaikutus, se on suosittu etenkin niiden kuluttajien keskuudessa, joilla on pitkät hiukset, jotka ovat alttiita takkuuntumiselle ja vaikeita muotoilla. Davines Melu Hair Shield on lähes täydellinen – hinta on sen ainoa miinus.

Kevin Murphy Ever Smooth Spray

Jos Davines on mielestäsi kallis, Kevin Murphy Ever Smooth -lämpösuojasuihkeen, joka on pakattu vain 150 ml pulloon, hinta saattaa järkyttää sinua. Meidän ei kuitenkaan pitäisi olla niin hämmästyneitä. Kevin Murphyn tuotteita käyttävät nimittäin myös lukuisat julkkikset. Tämä vaikuttaa tietysti hintoihin, mutta meidän on myönnettävä, että tämä lämpösuojasuihke on huippulaatua. Kevin Murphy Ever Smooth -lämpösuojasuihke on täynnä kasviperäisiä uutteita ja ainesosia, jotka suojaavat kaikilta lämpömuotoilutyökaluilta. Valitse tämä tuote, jos hiuksesi ovat huonokuntoiset, värjätyt tai vaalennetut. Niistä tulee silkkisen sileät ja hyvin suojatut vaurioita vastaan. Lisätty puunkuoriuute ja sypressiuute pitävät hiuksesi myös ravittuna.

Alterna Caviar Leave-In Heat Protection Spray

Tiesitkö, että on olemassa lämpösuojatuote, jolla on ikääntymistä ehkäiseviä vaikutuksia? Kyseinen tuote on Alterna Caviar Leave-In Heat Protection Spray! Runsaasti vitamiineja sisältävä suihke hoitaa kaikkein vaurioituneimpia ja kuivimpia hiuksia. Kampaajien keskuudessa tunnetun tuotemerkin lämpösuojasuihke sisältää antioksidanttirikkaita A- ja C-vitamiineja, jotka suojaavat vapailta radikaaleilta, sekä B-vitamiineja – B6-, B12- ja B7-vitamiineja (biotiini), jotka ovat välttämättömiä hiusten terveelle kasvulle. Vähitellen ne vahvistavat hiuksia ja saavat ne kiiltämään kauniisti. E-vitamiini eli nuoruuden vitamiini ravitsee ja silottaa hiuksia upeasti.

Philip B Thermal Protection Spray

Philip B Thermal Protection Spray -lämpösuojasuihketta on saatavana kahdessa koossa. Pienempi on matkakokoinen, isompi on loistava valinta, jos föönaat tai suoristat hiukset usein ja ne ovat vaurioituneet, jäykät ja vaikeasti muotoiltavat. Öljypohjainen suihke ei sovi jokaiselle hiustyypille, mutta se korjaa varmasti hyvin kuivia säikeitä. Lisätyt öljyt poistavat pörröisyyttä ja antavat kiiltoa elottomille hiuksille: tuote sisältää oliiviöljyä, karitevoita, arakiaöljyä, seesamiöljyä, makeaa manteliöljyä, jojobaöljyä ja safloriöljyä. Kaavan sisältämät aminohapot kannattaa myös huomioida; ne edistävät hiusten korjautumista ja vahvistavat niitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *