TOP 5! Listaus parhaista klusteriripsistä, joilla loihdit ripsienpidennykset itse kotona

Ripset ovat pieniä karvoja, joilla on kuitenkin merkittävä vaikutus naisten ulkonäköön. Ne ovat usein luonnostaan ohuet ja tuskin havaittavissa, joten naiset ovat yrittäneet muokata niitä jo aikojen ajoista lähtien. Vaikka luonnolliset menetelmät epäonnistuvat, meidän ei tarvitse pakottaa itseämme hankkimaan puolikestäviä ripsienpidennyksiä. Voimme sen sijaan kokeilla klusteriripsiä DIY-ripsienpidennyksiin! Tutustutaanpa siis viiteen markkinoiden parhaaseen tuotteeseen, joihin jokainen nainen voi olla tyytyväinen!

Parhaiden DIY-ripsienpidennysten arvostelu. Mitä opit tästä yhteenvedosta?

Ei ole helppoa valita oikeanlaisia klusteriripsiä DIY-käyttöön. Sen huomaa jo pelkästään kauneusblogeja ja -lehtiä selaamalla. Naisten kasvava kiinnostus DIY-ripsienpidennyksiin sai kosmetiikkayhtiöt tuomaan markkinoille tuotteitaan vastaamaan kysyntään. On vaikeaa kuitenkin testata niitä kaikkia. Ei ihme siis, että naiset kyselevät jatkuvasti parhaiden DIY-ripsienpidennysten perään.

Juuri tästä syystä olemme luoneet tämän arvostelun! Keräämme yhteen viisi huipputuotetta, joilla teet ripsienpidennykset itse kotisi mukavuudessa. Jokaisen naisen tulisi tuntea alla olevat tuotteet. Arvostelu esittää objektiivisen arvion eri tuotemerkkien tietyistä ripsityyleistä. Siinä tuodaan esiin myös niiden vahvuudet, haittapuolet ja edut.

Ensisijaisena tavoitteenamme oli ratkaista kiista siitä, mitkä klusteriripset ovat huomionarvoisia ja hinta-laatusuhteeltaan hyviä. Koska tuotteita on tuhottomasti, voit vahingossa valita sellaisen, joka osoittautuu tehottomaksi.

TOP 5 -tuotteita sisältävän arvostelun avulla naiset voivat tehdä päätöksensä tietoisesti ja päästä lähemmäs unelmiensa ripsiä.

Parhaat DIY-ripsienpidennykset – TOP 5 -tuotteet

Onko mahdollista valita vain viisi DIY-ripsienpidennyspakkausta niin monista markkinoilla olevista tuotteista? Ilmeisesti on! Arvioidut ripsienpidennyspaketit ja klusteriripset erottuvat muista tuotteista.

Silti on joitakin eroja ja yksityiskohtia, joiden ansiosta voimme asettaa ne paremmuusjärjestykseen. Mennään siis itse asiaan ja katsotaan voittaja sekä muut huomion arvoiset tuotteet!

#1 Nanolash DIY Lash Extensions

tekoripsien ranking

TOP 5 DIY-ripsienpidennysten ykkössijalle kipuaa tuotemerkki Nanolash, joka julkaisi DIY Lash Extensions -ripsienpidennykset, joista tuli nopeasti naisten suosikkivalinta. Emme ole yllättyneitä. DIY Lash Extensions -ripsienpidennyksiä voidaan kutsua laadukkaaksi huipputuotteeksi, sillä se tarjoaa uskomatonta laatua, monipuolisuutta ja turvallisuutta, mikä erottaa sen kilpailijoista.

Siksi on hyvä aloittaa DIY Lash Extensionsin saatavilla olevista versioista. Ostajat voivat valita seuraavista vaihtoehdoista:

  • Yhden ripsienpidennyspakkauksen: laatikossa on jopa 36 kpl ripsiä, kolme pituutta ja kahdeksan tyyliä, joista valita.
  • DIY-ripsenpidennyspakkaus: klusteriripsien lisäksi setti sisältää Nanolash bonderin, sealerin, removerin ja ripsipinsetit.

On syytä korostaa, että klusteriripsiä käytetään noin neljä tai viisi kappaletta per silmä – tarkka määrä riippuu tietysti halutusta lopputuloksesta. Tämä tarkoittaa, että yksi rasia riittää jopa neljään käyttökertaan. Kaiken lisäksi naiset, jotka ovat käyttäneet näitä klusteriripsiä, sanovat voivansa käyttää niitä uudelleen. Ne säilyttävät muotonsa, minkä ansiosta niitä voi käyttää uudelleen. Siksi Nanolashin DIY Lash Extensionsit ovat erittäin taloudellisia.

Mitä tulee luotuihin ilmeisiin, testaajamme oli enemmän kuin tyytyväinen; ripset näyttävät ainutlaatuisen luonnollisilta, sekoittuvat oikeisiin karvoihin ja näyttävät erittäin realistisilta. Koska ne on valmistettu todella kevyestä materiaalista, ripset tuntuvat painottomilta eivätkä ne paina luonnollisia ripsiä.

Nanolash takaa, että klusteriripsien kiinnittäminen kestää vain 10 minuuttia. Siihen kuuluu yksinkertaisia vaiheita, kuten bonderin levittäminen, 30-60 sekunnin odottaminen ja klusteriripsien asettaminen aitojen ripsien alle mahdollisimman lähelle ripsirajaa. Viimeisenä loppusilauksena levitetään sealer. Siinä kaikki. Verkkoarvostelut osoittavat, että naiset onnistuvat koko prosessissa jopa nopeammin, mikä tekee DIY Lash Extensionsista täydellisen valinnan myös aloittelijoille.

Kuinka kauan ripsienpidennykset pysyvät paikallaan, on toinen tärkeä seikka. Valmistaja lupaa niiden kestävän jopa viisi päivää olosuhteista riippumatta. Luimme myös arvosteluita, joissa sanotaan selvästi, että Nanolashin ripsienpidennykset kestävät pidempään. Asianmukainen hoito riitti varmistamaan, että naiset saivat nauttia niistä jopa kahdeksan päivää!

Luulen, että kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että juuri DIY Lash Extensions ansaitsee ykkössijan. Ne ovat kaikkien DIY-ripsienpidennysten joukossa todellinen voittaja.

#2 KISS Falscara Starter Kit

Siirrytäänpä seuraavaan tuotteeseen arvoselussamme, nimittäin KISS Falscara Starter Kitiin. Nämä ovat DIY-ripsienpidennykset, jotka tarjoavat kattavan kokovalikoiman. Harmi, että tyylien suhteen saatavilla ei ole samanlaista valikoimaa. Tämä tarkoittaa joitakin rajoituksia siihen, millaisia tyylejä voit luoda niillä.

KISS Falscara Starter Kit toimii hyvin, jos haluat luonnollisen näköisen lopputuloksen. Russian Volume -tyyppisten ripsien tekeminen voi osoittautua hankalammaksi. Juuri tästä syystä tuote jää toiselle sijalle.

Mitä tulee kestävyyteen ja kiinnityksen helppouteen, arvostelijat eivät maininneet moniakaan ongelmakohtia. Tuotemerkki itse väittää, että tarvitset noin 15 minuuttia näiden klusteriripsien kiinnittämiseen, mikä on hieman pidempi aika kuin Nanolashin DIY Lash Extensions kohdalla.

KISS Falscara Starter Kitin klusteriripsien on tarkoitus kestää noin viisi päivää, mutta tätä ei ole taattu. Käyttäjien on noudatettava tarkkoja jälkihoito-ohjeita ja vältettävä öljypohjaista kosmetiikkaa. Oikeaoppinen kiinnitys on myös tärkeää huomioida, jos yrität saada nämä ripsienpidennykset kestämään pidempään.

#3 Lashify Starter Kit

Lashify Starter Kit on setti DIY-klusteriripsiä, joiden avulla voimme muuttaa ripsien ulkonäön ainoastaan muutamassa minuutissa.

Pakkaus sisältää eri pituuksia tarjoavia klusteriripsiä. Pääset myös valitsemaan monien eri tyylien väliltä. Lisäksi saat tarvikkeet, jotka on tarkoitettu ripsienpidennysten helpompaan kiinnittämiseen. Harmi, että tuotemerkki on lätkäissyt erittäin korkean hintalapun setille, joka sisältää vain 10 ripsienpidennystä. Tämä tarkoittaa, että voit tehdä vain yhdet ripset, joten Lashify tarjoaa hyvin tilapäisen ratkaisun, joka maksaa enemmän kuin ripsialan ammattilaisen tekemä puolipysyvä ripsienpidennys (täydennyssetit mukaan lukien!).

Ripset näyttävät melko luonnollisilta, mutta kun katsot niitä tarkemmin, et ehkä pidä paksusta, mustasta nauhasta. Vaikka se sulautuu kauniisti ripsirajaan, se voi aiheuttaa ongelmia ripsien kiinnittämisen aikana. Vertailun vuoksi mainittakoon, että DIY Lash Extensions -ripsienpidennykset on kiinnitetty vastaavasti ohuella nauhalla, joka sulautuu vaivattomasti ripsirajaan ja on lisäksi helpompi kiinnittää.

Kiinnityksestä puheen ollen, sen pitäisi kestää 10 minuuttia, jos sinulla on jonkin verran kokemusta. Jos ei, saatat tarvita enemmän aikaa. Valmistaja määritä tarkkaan aikaa, kuinka kauan näitä ripsienpidennyksiä voi käyttää, vaan mainitsee sen olevan vain ”muutaman päivän”. Se ei ole vaikuttavaa, kun otetaan huomioon, kuinka kauan Nanolashin klusteriripset pysyvät paikallaan.

Lashify Starter Kit tarjoaa huomion arvoiset ripset, mutta monet asiat niissä kaipaavat parantamista.

#4 Velour-Xtensions Kit

Velour-Xtensions Kit on seuraava tuote top-listallamme. Näiden DIY-ripsipidennysten avulla on tarkoitus luoda erilaisia ripsienpidennyksiä, mutta testaajien mukaan ne ovat kuitenkin melko paksut ja liian dramaattiset. Tätä silmällä pitäen arvelemme, että luonnollisemman ilmeen saavuttaminen voi olla vaikeaa.

Näitä klusteriripsiä on saatavilla eri pituisia, ja niiden kiinnittämiseen ei pitäisi kulua yli 15 minuuttia. Hieman kauemmin siis kuin Nanolash DIY Lash Extensionsin kohdalla.

Velour-Xtensions Kitin ripset ovat melko vankat, mutta voit huomata ongelmia niiden kiinnityksen yhteydessä paksun nauhan vuoksi. Laitto vaatii tässä tapauksessa hieman taitoa ja lujia liikkeitä, jotta nauha sulautuu ripsirajaan.

Velour-Xtensions Kitin klusteriripsien sanotaan kestävän muutaman päivän, mutta emme saa selkeää vastausta siihen, onko kyse kahdesta, kolmesta vai viidestä päivästä. Vertailun vuoksi Nanolash lupaa klusteriripsiensä kestävän viisi päivää olosuhteista riippumatta.

Velour-Xtensions Kitia voi käyttää muun muassa volyymiripsien tekemiseen kotona. Silti on monia seikkoja, jotka kaipasivat parannusta tämän tuotteen kohdalla.

#5 Glamnetic Lash Extension Kit

Viimeisen sijan ottaa itselleen Glamnetic Lash Extension Kit – joka tarjoaa myös DIY-ripsienpidennyssetin. Ne tulevat miellyttävässä ja turvallisessa pakkauksessa.

Glamneticin ripsienpidennykset näyttävät kuitenkin raskaammilta ja paksummilta kuin esimerkiksi Nanolash DIY Lash Extensions -ripsienpidennykset. Voimme siis olettaa, että nämä ovat paremmat volyymiripsien tekoon. Vaikka tuotemerkki huomauttaa, että niillä voi luoda myös luonnollisen ilmeen, se ei mielestämme pidä aina paikkaansa luettuamme testaajien arvostelut.

Mitä tulee taas puolestaan kiinnitykseen, valmistajan lupausten mukaan sen pitäisi kestää 10 minuuttia. Naiset, jotka jakavat kokemuksiaan verkossa, sanovat, että se on totta, mutta he huomauttavat, että ensimmäinen kerta voi kestää kauemmin. Ripsienpidennykset ovat melko paksuja, mikä voi aiheuttaa ongelmia kiinnityksen aikana.

Tuotemerkki arvioi, että niitä voi käyttää jopa viisi päivää, mutta he sanovat myös selvästi, että kaikki riippuu useista tekijöistä. Naisten, jotka käyttävät Glamnetic Lash Extension Kitia, on hyvä tietää, että nämä ripset vaativat asianmukaista jälkihoitoa. Tuotemerkki nimittäin muistuttaa, että näiden klusteriripsien kohdalla on luovuttava öljypohjaisesta kosmetiikasta eikä niitä tule harjata liian lujasti.

Glamnetic Lash Extension Kit ei siis tee vaikutusta, kun sitä verrataan esimerkiksi Nanolashin DIY Lash Extensionsiin, mutta näillä ripsienpidennyksillä on kuitenkin hyviäkin puolia, ja niiden pitäisi toimia hienosti niille, jotka haluavat dramaattisemman ilmeen, vaikka ne ansaitsevatkin viimeisen sijan arvostelussamme.

TOP 5 DIY-ripsienpidennykset. Pohdiskelua ja johtopäätökset

Ripsienpidennysten laittaminen kotona on tullut mahdollista ja siihen tarkoitetut tuotteet ovat helposti saatavilla, mikä puolestaan herättää monia kysymyksiä ja pulmia. Mitkä klusteriripset ovat parhaat? Mitkä ovat helpoimmat asentaa? Vastaukset löytyvät yhteenvedostamme.

Arvosteltujen tuotteiden avulla voit tehdä ripsienpidennyksen kotona muutamassa minuutissa. Ne toimivat sekä volyymiripsien että luonnollisen näköisten, hienovaraisempien tyylien tekoon.

Lopulta Nanolash DIY Lash Extensions voitti koko kilpailun. Ne ovat ainoat, jotka tarjoavat kaiken, mitä nykyajan naiset haluavat DIY-ripsienpidennyksien osalta. Jopa ne, joilla on herkät silmät, voivat käyttää niitä huoletta.

Täydellistä DIY-ripsienpidennyssettiä ostamassa olevien naisten tulisi ensin miettiä odotuksiaan, tulosta, johon he luottavat, ja parasta kaarevuustyyppiä silmiensä muodolle.

Näin he voivat olla varmoja siitä, että kaikki DIY-ripsienpidennysten käyttö on todellinen menestystarina!