Tasapainoista hoivaa hiuksillesi ja hiuspohjallesi tarjoaa Nanoil Charcoal & White Clay Hair Mask

Musta hiili ja valkoinen savi muodostavat toimivan duon, mutta ei pelkästään ihonhoidossa. Molemmat sopivat mainiosti hoitamaan hiusta parantaen niiden kuntoa, ulkonäköä sekä syväpuhdistaen niitä. Jos tämä kuulostaa hyvältä, niin Nanoil Mask on oikea valinta!

Hiusongelma: hennot hiukset saasteiden ympäröimänä

Kaupunkielämä ei päästä hiuksia helpolla. Saasteet, pakokaasut ja tomu ovat niiden jatkuvana riesana mahdollisesti häiriten talintuotantoa ja hiustuppeja. Tuloksena voivat olla rasvaiset, elottomat ja latteat hiukset. Aurinko ja muut ulkoiset tekijät eivät ainakaan paranna tilannetta. Hiusten syväpuhdistus on siksi erittäin tärkeää ja aktiivihiiltä ja savea sisältävä Nanoil Mask on oikea tuote tähän tarkoitukseen; se elvyttää, puhdistaa, kosteuttaa ja kohentaa hiusten ulkoista olemusta.

Nanoil Charcoal & White Clay Hair Mask: millaiselle hiustyypille naamio sopii?

Nanoil Mask hoivaa kaikentyyppisiä hiuksia, mukaanlukien kuormittuneita ja rasvaisia. Naamio on täydellinen ratkaisu elottomille ja kiillottomille hiuksille. Naamion sisältämä hiili ei värjää hiusta

Nanoil Charcoal & White Clay Hair Maskin koostumus: mitä naamio sisältää?

  • Aktiivihiili – puhdistaa, imee saasteita ja tasapainottaa hiuspohjan rasvaisuutta
  • Valkoinen savi – ehkäisee hiusten rasvoittumista ja ravitsee hiusta
  • Vitamiinit – syväravitsevat ja parantavat hiusten kuntoa
  • Panthenol – auttaa hiusta korjautumaan ja osallistuu keratiinin tuottamiseen
  • Levä – kosteuttaa, tarjoaa vitamiineja ja kivennäisaineita, kuten B-vitamiinia, elvyttää ja suojaa hiusta

Mitä Nanoil Charcoal & White Clay hair Mask oikeastaan tekee?

Nanoil Hair Mask vahvistaa ja korjaa hiusta, ravitsee ja rauhoittaa hiuspohjaa ja puhdistaa hiuksia jo ensimmäisellä käyttökerralla. Kiitos naamion antioksidanttisten ominaisuuksien, se neutralisoi vapaita radikaaleja ja jättää hiukset puhtaiksi. Hiuksista tulee tuuheat, kiiltävät, helpostikammattavat sekä syvähoidetut.

Nanoil Charcoal & White Clay Hair Mask: Tulokset

Charcoal & White Clay Hair Mask parantaa hiusten ulkomuotoa välittömästi: suortuvista tulee ravitut, sileät ja kiiltävät. Säännöllisellä käytöllä hiukset vahvistuvat ja korjautuvat. Irtoaminen vähenee ja ne kasvavat terveinä ja kauniina kiitos hiilen sekä valkoisen saven.

Mistä voin ostaa Nanoil Charcoal & White Clay Hair Mask-hiusnaamion?

Paras paikka on virallinen sivusto, sillä Nanoil tarjoaa useita muitakin hiusnaamioita ja sivustolla voit valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Käväise osoitteessa www.nanoil.fi ja tutustu hiuksia, kehoa, kasvoja sekä kynsiä hemmotteleviin tuotteisiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *