6 parasta muotoilusaippuaa, jotka antavat ilmiöimäisiä tuloksia hetkessä!

Kulmien muotoilu saippualla on nykyään yksi suosituimmista tavoista kohentaa kulmakarvojen muotoa. Niin sanotut saippuakulmakarvat ovat vallanneet internetin! Mutta kuinka valita markkinoiden paras muotoilusaippua, kun vaihtoehtoja on käytännössä katsoen lukematon määrä tarjolla? Tässä ovat meidän ehdotuksemme!

parhaat muotoilusaippuat arvostelut

Olemme laatineet listan 6 huippulaadukkaasta kulmien muotoilusaippuasta, jotka tuottavat ilmiömäisiä tuloksia vain hetkessä. Tutustu arvosteluun ja valitse juuri itsellesi sopiva muotoilusaippua.

6 PARASTA KULMAKARVOJEN MUOTOILUSAIPPUAA

TOP 1. NANOBROW EYEBROW STYLING SOAP

nanobrow eyebrow styling soap

Koko: 30 g

Tämä geelimäinen muotoilusaippua on jo lumonnut monet naiset maailmanlaajuisesti. Ensinnäkin siksi, että se toimii täysin ilman vettä, joten voit käyttää sitä missä tahansa oletkin! Ainutlaatuinen geelimäinen koostumus auttaa taltuttamaan kurittomat kulmakarvat hetkessä ja muotoilee ne juuri haluamallasi tavalla. Riippumatta siitä, haluatko rohkean tai hillityn ilmeen – Nanobrow Eyebrow Styling Soap toimii aina täydellisesti. Hemmottele itseäsi virheettömillä kulmakarvoilla! Jos haluat kokeilla jotain muuta kuin tavallista kulmakynää, pomadea tai puuteria, saippua voi osoittautua täydelliseksi tuotteeksi. Se saa kulmakarvat näyttämään täydellisiltä jopa ilman meikkiä. Tämän helposti levittyvän tuotteen avulla luot upean meikin silmänräpäyksessä. Ota ensin vain hieman tuotetta kätevään spoolieen ja harjaa sitten kulmakarvat huolisesti lävitse, kunnes ne ovat asettuneet haluaamasi muotoon. Valmista! Tämä geelisaippua saa kulmakarvat näyttämään tuuheammilta ja lisää äärimmäistä runsautta. Valitse markkinoiden myydyin tuote ja nauti jatkossa upeasta kulmameikistäsi ihan joka päivä.

Lisää tietoa voi löytää viralliselta kotisivulta nanobrow.fi

TOP 2. WEST BARN CO. SOAP BROWS + PREP MIST

Koko: 25 g

Oletko jo kuullut tästä kosmetiikkatuotteiden todellisesta ihmeestä? Tämä Hollywood-henkinen kulmakarvojen muotoilusaippua muotoilee vaikeasti käsiteltävät kulmakarvasi hetkessä. Olipa sinulla sitten ohenevat kulmakarvat, jotka kaipaavat selkeää määrittelyä, tai kamppailet tavattoman itsepäisten kulmien kanssa, tämä saippua auttaa sinua muotoilemaan ne haluamallasi tavalla. Onko unelmanasi saada kauniit ”pörröiset kulmakarvat”? Tämä saippua takaa upeat kulmakarvat olit sitten loihtimassa arkimeikkiä tai juhlavampaa ilmettä. Se jättää kulmakarvat pörröisen, luonnollisen ja kauniisti korostetun näköisiksi. Pieni purkki mahtuu myös helposti käsilaukkuun, joten voit ottaa sen aina mukaasi. Kosteuttavat ainesosat ravitsevat kulmakarvojasi, joten ne näyttävät elinvoimaisilta myös ilman meikkiä. Tämä tuote on kansainvälisten ammattilaisten suosima. Oikealla hoidolla hemmoteltujen kulmakarvojen ei tarvitse olla enää pelkkä saavuttamaton unelma!

TOP 3. LASH BROW STYLING SOAP

Koko: 50 g

Hieman suurempi kokoinen muotoilusaippua. Sen avulla saat aikaan pitkäkestoisia tuloksia ja teet kulmien muotoilusta helppoa yksinkertaisen levitystavan ansiosta. Lash Brow Styling Soap on suosittu ja täydellinen arkimeikin luomiseen. Innovatiivinen ainesosayhdistelmä korostaa ja huolittelee kulmakarvoja, pitäen ne kurissa koko pitkän päivän. Se toimii vaivattomasti yhdessä myös muiden meikkituotteiden kanssa. Kevyt koostumus liukuu helposti kulmakarvojen päälle ja antaa ilmiömäisen hyvän lopputuloksen. Hento tuoksu tekee kulmameikin loihtimisesta nautinnon. Tämä tuote antaa kulmakarvoillesi näyttävän muodon pitkäksi aikaa.

TOP 4. HULU EYEBROW STYLING SOAP

Koko: 30 g

Tämä laadukas kulmien muotoilusetti sisältää kaksipuolisen harjan, jossa on myös spoolie. Sen avulla saavutat unelmiesi kulmakarvojen muodon tuntikausiksi. Kätevä kaksipuolinen applikaattori korostaa ja kesyttää kulmakarvat hätkähdyttävän nopeasti. Vallankumouksellinen ainesosien yhdistelmä antaa kulmakarvoillesi volyymin, josta olet aiemmin ehkä vain haaveillut. Koostumus toimii yhdessä muiden kosmetiikkatuotteiden kanssa, joten voit huoletta yhdistää sen minkä tahansa meikin loihtimiseen. Oletko aina haaveillut täydellisestä ja pitkäkestoisesta kulmien muotoilusta? Nyt sinäkin voit vihdoin saada sen! Hellävarainen koostumus taltuttaa yksittäiset kulmakarvat vaivatta ja tekee levittämisestä erittäin miellyttävää sekä simppeliä.

TOP 5. IBRA MAKEUP BROW SOAP

Koko: 20 g

Tällä läpinäkyvällä kulmien muotoilusaippualla voit luoda tyrmäävän meikin, olit sitten menossa mihin tahansa tilaisuuteen. Sen samettinen koostumus liukuu käden käänteessä kulmakarvojen päälle, eikä jätä epämiellyttäviä valkoisia jäämiä tai inhottavia kokkareita. Saippua toimii hyvin erilaisten sävytettyjen kulmatuotteiden pohjana. Tuote antaa kulmille oikean muodon päivän ajaksi ja korostaa niiden luonnollista kauneutta. Harjaa tuotetta vain kulmakarvoihin kätevällä spooliellla ylöspäin suuntaavilla liikkeillä. Näin annat kulmakarvoillesi nopeasti oikeanlaisen muodon joka päivä ja häikäiset kaikki niiden upealla ulkonäöllä.

TOP 6. LAMEL BROW FIXING SOAP

Koko: 13 g

Viimeinen valintamme on ehkä hieman muita tuotteita pienempi kooltaan. Tämä läpinäkyvä muotoilusaippua, jossa on mukana kätevä kartiomainen spoolie, on kuitenkin luotu kulmien kiinnittämiseen ja muotoiluun. Geelimäinen koostumus levittyy näppärästi kulmiin ja saa ne näyttämään kuin ne olisi laminoitu. Sen avulla voit saada juuri sellaiset kulmakarvat, joista olet aina aiemmin vain haaveillut. Riittoisan koostumuksen ansiosta voit luoda upeita kulmakarvoja mahdollisimman vähällä vaivalla. Sivele tuotetta kulmakarvojen läpi ja harjaa ne haluamaasi muotoon.

Miten luoda täydelliset saippuakulmakarvat?

Kulmien muotoilu saippualla on helppoa ja hauskaa. Esimerkiksi Nanobrow’n muotoilusaippua ei vaadi veden käyttöä, mutta jos valitset jonkin muun vaihtoehdon, saatat tarvita levitykseen myös vettä. Tässä ovat 3 vaihetta täydellisiin saippuakulmakarvoihin:

  • Vaihe 1. Ota spoolieen hieman saippuaa. Kostuta spoolie tai saippua vedellä (ellet valinnut Nanobrow Eyebrow Styling Soapia, silloin kostuttaminen on tarpeetonta).
  • Vaihe 2. Harjaa kulmat lävitse, kunnes ne ovat asettuneet tavoittelemaasi muotoon.
  • Vaihe 3. Nauti täydellisen muotoisten kulmakarvojen pitkäkestoisesta vaikutuksesta!

Helppoa, eikö? Seuraavaksi kannattaa valita suosikkisi yllä esiteltyjen muotoilusaippuoiden joukosta, jotta pääset luomaan kauniita ja tyrmääviä meikkejä, jotka korostavat silmiäsi.