GLOV Hydro Demaquillage – Meikinpoisto puhtaalla vedellä

Meikkien kehittyminen on täysin normaalia; valmistajat kilpailevat keskenään monipuolisilla ideoilla ja tuotteiden kehittämisellä. Meikinpoistoaineissa ei ole niin itestäänselvää kehittymistä, ja tästä syystä Phenicopteren uusin tuote niin kiehtova ja on saanut kaikkien mielenkiinnon heräämään. Merkki esittelee uuden GLOV Hydro Demaquillage tuotesarjan. Mistä tämä uskomaton tuote on saanut alkunsa?

glov-hydro-demaquillage.jpgPhenicoptere on melko uusi, vain muutaman vuoden vanha tuotemerkki. Sen tavoitteena on tuoda mikrokuidut kauneus- ja kylpylätoimintaan mukaan, sekä lopettaa turhat uskomukset kalliisiin joka päiväisiin ihon hoitoihin. GLOV on meikinpoistotuotesarja, jossa käytetään mikrokuituja ja on todennus siihen, että ihon hoito voi olla yksinkertaista ja helppoa. Meikinpoistossa GLOV Hydro Demaquillagella et tarvitse kuin vettä, joten se on täysin ekologinen vaihtoehto.

GLOVin kuidut ovat tehty mikrotekniikalla, joka tarkoittaa että ne ovat huomaamattomia silmälle, 30 kertaa ohuempaa kuin villakuidut ja 100 kertaa ohuempaa kuin ihmisen hius. Uuden ja innovatiivisen meikinpoistajan kehittäminen maksoi Phenicopterelle vuosien tutkimukset ja tuhansia kuiturakenteita. GLOV tuotteet tarvitsivat täydellisen innovatiivisen mikrotekniikan.

Tutkimuksen tuloksena oli kuitu, joka on mikroskooppisen ohut ja joka on erityisesti muotoiltu. Yhtymäkohdissa se muistuttaa kahdeksan sakaraista meritähteä, jonka avulla kasvojen puhdistus on tehokasta ja helppoa.

GLOV Hydro Demaquillage on ratkaisu, joka on monta kertaa tehokkaampi kuin perinteinen meikinpoisto. Mikrokuitutekniikan ansiosta, sen koko ja innovatiivinen muoto tekee GLOVista täydellisen meikinpoistajan veden kanssa.

Mikrokuitutekniikka on paljon tehokkaampi kuin puuvilla, jota käytetään vanulapuissa. GLOVin kuidut tunkeutuu ihon muotoihin ja puhdistaa sen saasteista, ja meritähtimäinen rakenne sitoo lian itseensä eikä sotke sillä iholla. Polyamidit auttavat veden imeytymistä, polyesteri taas rasvan imeytymistä, joka on toinen osa kuituja GLOV Hydro Demaquillagessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *