Kosmetiikkateknologia: Hi – Tech silmärajauskynä Pierre Reneltä

Tiesitkö, että silmänrajauskynä voi olla tarpeeksi saadaksesi kauniin silmämeikin? Toki sinun tarvitsee tietää miten tuotetta käytetään. Tästä syystä merkit toisensa jälkeen kehittävät helpompia ja helpompia rajauskyniä ja värejä. Yksi niistä on Hi – Tech Eyeliner Pierre Reneltä.pierre-rene.jpg

Mikä on niin erityistä tässä Pierre Renen Hi – Tech Eyelinerissä? Ensinnäkin sen ulkonäkö saa huomion samointein. Pakkauksen muoto sopii naisen käteen; aivan kuin ase tai kissan käpälä. Kynä on piilotettuna korkin alle, joka estää sitä kuivumasta. Tätä tuotetta suositellaan aloittelijoille sen helppouden vuoksi. Pakkauksessa on 0,1 Oz mustaa vedenpitävää nestettä. Hi – Tech eyeliner pysyy luomillasi koko päivän, se ei hankaannu pois eikä haalistu. Sopii 100% kaikille pituuksille ja muodoille. Tämä tuote antaa täydellisen peittävyyden ja intensiivisen värin. Se täydentää jokaisen, jopa kaikkein hienostuneimmankin silmämeikin. Eikö olekin harmillista, että sitä saa vain mustana?

Miten sinun tulisi käytää Pierre Renen Hi – Tech Eyelineriä? Jotta saisit mahdollisimman pitkäkestoisen tuloksen, tee luomille kunnon meikinpohjustus sekä laita mattapuuteri. Venytä silmäluomea kevyesti, ja ripsen raja seuraten piirrä muutama piste – yhdistä pisteet, ja viivasi on valmis. Voit paksuntaa sitä, tehdä terävemmän hännän tai piirtää samanlaisen viivan sisänurkkaan.

Tiedon arvoista on myös se, että kesällä 2016 on muodikasta vain tehdä rajaukset eyelinerillä. Muutamia muita trendejä on pisteet, täplät ja muut kuvioinnit, eikä niiden tarvitse olla ainoastaan silmäluomella. Voit myös tehdä niin, että vedät silmiisi rajaukset ja kulmaluulle pistät kimaltavaa luomiväriä. Jos haluat tehdä kimaltavasta meikistäsi vielä huikeamman, levitä kimaltavaa luomiväriä koko luomelle, ja vedä Hi – Tech eyelineriä luomivärin päälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *