Equilibra Dermo Oil Multi-Active – Naisten suosikki

Johtava aloe vera kosmetiikkatuotteiden valmistaja on Equilibra. Tämä merkki johtaa maailman markkinoita, ja tarjoaa ravitsevia tuotteita kasvoille, vartalolle ja hiuksille. Yksi parhaimmista tuotteista on Dermo Oil Multi-Active, joka on ympäri maailman naisten suosima. Se on erityinen öljy ihon hoitoon ja se on monikäyttöinen.

equilibra.jpg99% LUONNOLLISIA AINESOSIA

Dermo Oil Multi-Active on täynnä luonnollisia ainesosia, jotka yhdisteenä ratkaisevat useat iho-ongelmat. Equilibra on suunnitellut heidän tuotteet pohjautumaan viiteen luonnon ainesosaan.

  • Argan öljy – ravitsee ja antaa suojan ikääntymistä vastaan
  • Manteliöljy – tasoittaa ja rauhoittaa ihoärsytystä
  • Viinirypäleensiemenöljy – vahvistaa ja tasoittaa ihoa
  • Valkohilpan siemenöljy – kosteuttaa, suojaa ja sisältää antioksidanttisia ominaisuuksia
  • E-vitamiini – parantaa ihon laatua ja kimmoisuutta

100% ERITYINEN YHDISTE

Equilibra Dermo Oil Multi-Active on kehitetty iho-ongelmista eroon pääsemiseen. Valmistaja luettelee niistä viisi, joihin Dermo Oil Multi-Active vaikuttaa, jopa niillä ihmisillä kenellä on erittäin herkkä iho.

  1. Arvet – Equilibra öljy parantaa ihon laatua ja vähentää arpien näkyvyyttä, ja samalla poistaa näkyviä ihon epätäydellisyyksiä ja ehkäisee arpien muodostumista.
  2. Raskausarvet – Dermo Oil Multi-Active Oilia suositellaan raskaana oleville naisille tai naisille, jotka ovat juuri synnyttäneet. Tätä tuotetta voidaan myös suositella nuorille ja ihmisille, joilla on ollut suuria painonvaihteluita. Se tekee lihomisarvista vähemmän näkyvät ja vähentää niiden syvyyttä säännöllisesti käytettäesssä.
  3. Kuivuus – Equilibra öljy on tehokas tapa kosteuttaa ihoa, se uudistaa ihon luonnollista pH:ta, joka on heikentynyt ulkoisten tekijöiden takia, samalla se parantaa ihon kosteutta.
  4. Värjäymät – taistelussa iho-ongelmia vastaan tämä tuote on korvaamaton, Dermo Oil Multi-Active on tehokas tapa poistaa ihon värivirheitä ja ihomuutoksia, tekee ihosta raikkaan ja tukee luonnollista ihon pigmentti muutosta.
  5. Ikääntymisen merkit – Equilibra öljy tukee myös solujen uusiutumista ja vähentää ihon näkyviä ikääntymisen merkkejä, tekee ihosta kimmoisan ja ravitun, näin iho saa nuorekkaan ja raikkaan ulkonäön.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *