Charlotte – Marc Jacobsin huulipuna brittiläisen prinsessan kunniaksi

Prinsessa Charlotte on todellinen brittien suosikki, ja toukokuussa hän juhli ensimmäistä syntymäpäiväänsä. Kuten mikä tahansa tapahtuma mikä liitetään brittien kuningasperheeseen, myös prinsessa Charlotten syntymäpäivää juhlitaan koko maan laajuisesti. Ei mikään ihme, että suunnittelijatkin haluavat ottaa osaa tähän ja (ehkä) hiukan mainostavat omia tuotteitaan siinä sivussa. Marc Jacobs teki näin juuri tässä tapauksessa.prinsessa-charlotte.jpg

Kuten huomattiin, vuoden ikäisestä brittiprinsessasta, Charlottesta, tuli muusa yhdelle kaikkein suosituimmista amerikkalaisista suunnittelijoista. Kuuluisa New Yorkilainen esitteli uusimman projektinsa – ”Charlotte” huulipunan, joka julkaisitiin prinsessan syntymäpäivänä. ”Charlotte” huulipuna on osa Marc Jacobsin settiä Le Marc Lip Crème Collection.

Marc Jacobsin ”Charlotte” huulipuna on erityinen, cremehuulipuna, jossa on pinkihtävä roosasävy, jota ei ensi vilkaisulla ehkä yhdistä Katen ja prinssi Williamin tyttäreen. Catherine Gore, varatoimitusjohtaja sekä toimitusjohtaja tälle brändille sanoo, että ”Charlotte” sävyn ”inspiroi englantilaisen ruusun kaikkein syvimmät pinkin sävyt”. Tämä selittää sävyn. Sen lisäksi, että huulipunan on tarkoitus muistuttaa Britannian prinsessan nimeä, se on myös Buckinghamin Palatsin puutarhan ruusujen väri.

Marc Jacobin ”Charlotte” sävyä myydään 24 punnalla Harrodsin internetsivulla. Toiset saattavat pitää hintaa hiukan korkeana, mutta on kuitenkin monia ihmisiä jotka eivät näe hintaa ongelmana. ei mikään ihme, sillä Britit rakastavat kuningasperhettä, ja he ovat valmiita tuhlaamaan jokaisen penninsä edellä mainittujen vaatteisiin, joissa heidät on julkisuudessa nähty.

Charlottea voidaan ostaa ainoastaan Harrodsista, kuuluisan Marc Jacobsin liikkeestä Britanniassa. Kuitenkin kuka tahansa voi tuotteen tilata heidän verkkosivuiltaan, mutta hinta on tietysti hiukan korkeampi postikulujen vuoksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *