Huulimeikki vaihe vaiheelta käyttäen Viva Glam huulipunaa MACilta

Se ei ainoastaan näytä mahtavalta, vaan se on myös suunniteltu oikeat motiivit mielessä. Esittelyssä Viva Glam Huulipuna MACilta. Osa tämän huulipunan tuotosta lahjoitetaan HIV ja AIDS tutkimusten tukemiseen.

Mitä meidän tulisi tietää MAC huulipunista?

mac.jpgFirst Viva Glam huulipuna luotiin vuonna 1994. Tästä lähtien MAC on julkaissut uusia tuotteita kuten huulikiiltoja ja voiteita. Tänä vuonna saimme kunnian tutustua uusiin väreihin Viva Glam sarjasta. Uusina sävyinä on: neutral pearly pink, brown plum, intense burgundy, dirty pink with the glow, red-brown pearly plum ja golden pearl. Kaikki nämä sävyt antavat omanlaisensa säväyksen meikkiin: aina matasta pieneen hohtoon ja siitä satiiniin. Nämä värit sopivat täydellisesti jokaiseen ihosävyyn ja hiusväriin.

Viva Glam huulipuna MACilta erottuu mielenkiintoisilla väreillään. Erityistä huomiota ansaitsee tuotteen pakkaus. Musta mattapakkaus antaa erittäin elegantin mutta minimalistisen vaikutelman. Tuote myydään mustassa pahvipakkauksessa, josta löytyy tietoa sävystä, koostumuksesta ja vinkit säilytykseen. Tuotetta on pakkauksessa 3g, mutta vähyyden kuittaa hyvä toimivuus.

Kuinka käyttää Viva Glam huulipunaa?

Viva Glam huulipunissa on intensiiviset värit, ja oikein käytettynä näyttää todella hyvältä. Ennen huulituotteiden käyttämistä sinun tulisi kuoria huulet; kun huulet on hyvin hoidettu, huulipuna pysyy paremmin ja näkyy intensiivisemmin. Voit käyttää kuorintaan sokeria ja hunajaa. Sokeri poistaa kuolleet ihosolut ja hunaja kosteuttaa sekä ravitsee huulia. Tämän jälkeen laita huulille meikkivoidetta ja puuteria – huulipuna ei hierry pois niin herkästi. Väritä huulten rajat saman sävyisellä huultenrajauskynällä kuin mitä huulipunasi on, ja lopuksi täytä huulet valitsemallasi sävyllä. Poista ylimääräinen huulipuna paperilla tai vanulapulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *