5 keratiinihiusnaamiota jotka antavat sinulle parempia tuloksia kuin kampaamokäynti!

Ehkä sinulle sana keratiini soittaa kelloja, erityisesti jos puhutaan keratiinihoidosta – kemiallisesta toimenpiteestä, joka tehdään usein kampaajalla, kun tavoitellaan sileitä ja kauniita hiuksia. Keratiini pystyy tietysti muuhunkin, sillä kyseinen proteiini varmistaa myös hiusten uudistumisen, korjaamisen ja vahvistamisen. Jos haluat nähdä sen vaikutukset hiuksissasi mutta sinulla ei ole varaa ammattimaisiin kampaamohoitoihin, kokeile keratiinia sisältävää hiusnaamiota. Kuinka valita oikea tuote mahdollisimman nopeaan ja onnistuneeseen vaurioiden korjaamiseen? Jatka lukemista selvittääksesi sen ja nähdäksesi 5 parasta keratiinihiusnaamiota.

Keratiinihiusnaamio on edullinen ratkaisu kaikille, sillä se maksaa huomattavasti vähemmän kuin kampaamokäynti. Saadut tulokset ovat verrattavissa kampaamossa saatavaan keratiinihoitoon, mutta niiden saaminen ei vaadi useita tunteja salonkituolissa. Hiusnaamion levittäminen vie kirjaimellisesti muutaman minuutin ja vaikutukset näkyvät jo ensimmäisen käytön jälkeen. Tämä tarkoittaa, että tällainen hoito säästää paitsi rahaa myös arvokasta aikaa. Mutta ei siinä vielä kaikki!

Keratiinihiusnaamio

Jokainen annos korjaavaa hiusnaamiota sisältää suuren määrän keratiinia – proteiinia, josta hiukset koostuvat. Tämä on juuri se aine, johon hiusnaamio perustaa vaikutuksensa. Keratiinin ansiosta vaurioitumisen sijaan hiukset vain vahvistuvat ja vahvistuvat viikoittain. Jos haluat unohtaa hauraat hiukset, sinun täytyy vain valita hyvä keratiininaamio. Keratiinipitoisella naamiolla huomaat eron vain yhden käyttökerran jälkeen.

Keiden kannattaisi hankkia kyseinen tuote? Kyllä, keratiinihiusnaamio on juuri vahingoittuneille hiuksille suunniteltu tuote, mutta tämä on yleistämistä. On myös suositeltavaa käyttää tätä tuotetta:

  • korjataksesi hauraita ja katkeilevia hiuksia
  • vähentääksesi kaksihaaraisia
  • kun hiuksesi tarvitsevat vahvistusta
  • kun hiuksiasi lähtee paljon
  • kuiville, karkeille ja latteille hiuksille

Toisin sanoen hyödyt keratiininaamiosta aina kun hiuksesi näyttävät heikoilta tai muuten eriltä kuin toivoisit. 

Mikä keratiininaamio kannattaa valita?

Tietenkin saavuttamasi tulokset ovat vahvasti kiinni siitä, minkä keratiinituotteen valitset. Tärkeintä hiusnaamiossa on käytetyn keratiinin määrä. Tämä tarkoittaa sitä, että jos keratiinia käytetään tuotteessa vain yhtenä täyteaineena, eikä tärkeimpänä ainesosana, vaikutukset eivät välttämättä ole niin huomattavia. Siksi on suositeltavaa valita hyvin valikoiduista ja laadukkaista ainesosista koostuva hiusnaamio, joka ei sisällä parabeeneja, PEG -yhdistelmiä tai ftalaatteja. Vasta sitten voit olla varma, että hiusnaamio tyydyttää hiuksesi nykyiset tarpeet.

5 PARASTA KERATIINIHIUSNAAMIOTA

Arviot ja kommentit ovat toinen tärkeä näkökulma. Loppujen lopuksi ketkä tietäisivät enemmän tietystä hiusnaamiosta kuin naiset, jotka ovat jo ostaneet sen ja käyttäneet sitä? Jos hiusnaamio on todella suositeltu, voit ostaa sen sokkona kokeilematta sitä – se antaa sinulle varmasti halutut tulokset. Kampaajien arviot ovat myös hyvä mittari. Koska he käyttävät tiettyä keratiinihiusnaamiota liikkeessään, se tarkoittaa, että kyseinen naamio voi olla vaihtoehto ammattimaiselle keratiinihoidolle. 

Eikö sinulla ole aikaa etsiä ihanteellisinta hiusnaamiota? Ei huolta! Tässä on 5 parasta keratiinipitoista hiusnaamiota vaurioituneille hiuksille. Ota selvää, mikä näistä sopii hiuksillesi parhaiten. Vertasimme reseptejä, ainesosia, vaikutuksia, käyttökokemuksia ja kaikkea, mikä tekee hiusnaamiosta ”parhaan” – koska korkea hinta ei aina tarkoita korkeaa laatua tai parhaita tuloksia. Joten, mitkä keratiinihiusnaamiot ovat kokeilun arvoisia, jos olet kiinnostunut saamaan kampaamotasoisia tuloksia?

1 / Paras keratiinihiusnaamio vaurioituneille, hauraille ja katkeaville hiuksille Nanoililta

TUOTTEEN NIMI: Nanoil, Keratin Hair Mask
KOKO: 10,1 fl. oz / 300 ml

Paras keratiinihiusnaamio vaurioituneille, hauraille ja katkeaville hiuksille Nanoililta
tuotteen verkkosivu: www.nanoil.fi

Kevyt resepti, joka on kyllästetty hydrolysoidulla keratiinilla, jonka pienet molekyylit korjaavat ja vahvistavat hiuksia paremmin kuin muut keratiinituotteet. Salaisuus on keratiinimolekyylien koossa, sillä ne pääsevät hiussuortuvan sisään korjaamaan vauriot sisältä päin. Tuloksena on vahvat, paksut ja upeat hiukset, jotka kestävät vaurioita.

Valtava plussa siitä, että näkyviä tuloksia saa jo ensimmäisellä käyttökerralla! Nanoilin keratiinihiusnaamio jättää hiuksesi sileämmiksi, pehmeämmiksi ja kiiltävämmiksi, mutta ennen kaikkea helpommin harjattaviksi ja muotoiltaviksi. Toinen hyvä asia on lyhyt ja yksinkertainen resepti. Tehokkuuden lisäämiseksi Nanoil yhdisti keratiinin pantenoliin, eli B5-provitamiiniin, joka lisää voimakkaasti kosteutta hiuksiin. Näiden ainesosien ansiosta Nanoil-keratiinihiusnaamio on osoittautunut huippuluokan hiustenhoitotuotteeksi. Lisäksi Nanoil-naamio vähentää kaksihaaraisia, elvyttää hauraat hiukset ja vähentää niiden ohenemista.

Miksi Nanoil keratiinihiusnaamio on paras? Kilpailukykyinen hinta on luonnollisesti yksi sen ominaisuuksista, joka kannustaa ostamaan sen, mutta syitä on lisääkin. Tämä on ainoa hiusnaamio, joka antaa onnistuneesti haluttuja tuloksia viemättä hiuksista volyymiä. Jos haluat nauttia kaikista Nanoil Keratin Hair Mask -naamion eduista, sinun on vain levitettävä se pestyihin hiuksiin ja huuhdeltava 10-15 minuutin kuluttua.

2 / Intensiivisesti silottava keratiinihiusnaamio Goldwellilta

TUOTTEEN NIMI: Goldwell Kerasilk, Control Intensive Smoothing Mask
KOKO: 6,76 fl. oz / 200 ml

Ylellisen Goldwell Kerasilk -sarjan päivittäisiin hiusrutiineihin tarkoitettu hiusnaamio tulee hieman pienemmässä pakkauksessa mutta antaa yhtä hyviä tuloksia kuin edellä mainittu tuote. Tuote on tarkoitettu heikoille ja pörröisille hiuksille, jotka tarvitsevat selvästi korjaamista – tuote ravitsee ja parantaa hiusten kosteustasoja.

Tämä kosteuttava hiusnaamio kuiville hiuksille toimii niin hyvin KeraShape-teknologiansa ansiosta, jonka sanotaan vahvistavan heikkoja hiuksia sisältäpäin. Tämä tuote on yhdistelmä keratiini- ja silkkimolekyylejä, jotka ovat kaksi hiuksille välttämätöntä proteiinia. Luonnollisesti tämä ei ole ainoastaan kahden ainesosan tuote, Goldwell Kerasilk-naamio on kyllästetty silikoneilla, jotka silottavat hiuksia nopeasti ja tehokkaasti. Useimmissa tapauksissa tämä tuote auttaa kesyttämään hallitsemattomat ja sähköiset hiukset. On kuitenkin hyvä tiedostaa, että tämän naamion toimivuus riippuu siitä, kuinka säännöllisesti sitä käytät ja siitä missä kunnossa hiuksesi ovat. Joskus pelkkä hiusnaamion käyttäminen ei riitä.

Goldwell Kerasilkin käyttö on todella yksinkertaista. Pese hiuksesi, pyyhekuivaa ne pehmeällä pyyhkeellä, levitä pieni määrä naamiota hiuksiisi ja anna sen vaikuttaa 5-10 minuuttia. Lopuksi huuhtele hiuksesi, harjaa ne ja kuivaa haluamallasi tavalla.

3 / Keratiinihiusnaamio Lanzalta

TUOTTEEN NIMI: Lanza, Keratin Healing Oil Intensive Hair Masque
KOKO: 7,10 fl. oz / 210 ml

Yksi kalleimmista mutta samalla suosituimmista keratiinihiusnaamioista on Lanza Keratin Healing Oilin naamio. Se hoitaa, vahvistaa ja korjaa hiuksia voimakkaasti Phyto IV Complex-ainesosayhdistelmän ansiosta, joka koostuu mm. crambe abyssinica -siemenöljystä, acai-marjaöljystä, babassuöljystä ja kahvipapuöljystä. Mielenkiintoista on, että Lanza-hiusnaamio sisältää myös resveratrolia, joka on yksi voimakkaimmista kauneudenhoitoalalla käytetyistä antioksidanteista.

Miksi Lanzan hiusnaamio ei ole useista ainesosistaan huolimatta huipputuote? Pelkästään suuri määrä erilaisia ainesosia ei takaa hyviä tuloksia. Tämä tuote vahvistaa hiuksia, tekee niistä joustavammat, sileämmät ja kosteutetut sekä jättää hiukset kauniiksi iästä riippumatta. Tämä tarkoittaa, että kyseinen keratiinihiusnaamio tekee samat asiat kuin mikä tahansa keratiinihiusnaamio, vain yhtä poikkeusta lukuun ottamatta – tämä naamio on kalliimpi.

Kuitenkin, jos koet Lanza Keratinin olevan sopiva hiuksillesi, sen päivittäinen käyttö ei tuota harmia kenellekään. Yksi tämän tuotteen hyvistä puolista on, että sen voi lisätä kuiviin tai märkiin hiuksiin. Tuotteen tulee antaa vaikuttaa 5 minuuttia hieman huonokuntoisissa hiuksissa, ja 20 minuuttia todella vaurioituneissa hiuksissa. Tuote tulee tietysti huuhdella pois, jottei se latista hiuksiasi. 

4 / Keratiinipohjainen hiusnaamio Alfaparfilta

TUOTTEEN NIMI: Alfaparf, Keratin Therapy Lisse Design Rehydrating Mask
KOKO: 16,9 fl. oz / 500 ml

Tämä Alfaparf Milanin tuote on usein käytössä kampaamoissa, sillä sen pohjimmainen tarkoitus on toimia keratiinikäsittelyiden jälkihoitona. Se auttaa lisäämään brasilialaisen keratiinisuoristuksen vaikutuksen kestoa. Voit käyttää tätä tuotetta myös vaurioituneiden hiusten hoitamiseen kotona.

Valmistaja mainostaa Alfaparf Lisse Design Keratin Therapyä voimakkaasti kosteuttavana hiustuotteena. Sen tarkoitus on vähentää hiusten kuivumista, minkä vuoksi hiukset pysyvät terveinä, kiiltävinä ja kauniina pidempään. Lisäksi tämä hiusnaamio helpottaa hiusten harjaamista ja saa hiukset pysymään kiiltävinä pidempään – tästä tuleekin sen suuri suosio keratiinikäsittelyiden jälkihoitona.

Mitä tämä tuote sisältää? Tärkein ainesosa on Kera-Collagen Complex, joka on yhdistelmä kollageenia ja tärkeää keratiinia. Reseptiä on rikastettu babassuöljyllä, joka jättää hiukset pehmeämmiksi ja kiiltävämmiksi. Kaikki nämä ainesosat on suljettu suurikokoiseen purkkiin, jonka vuoksi Alfaparf-keratiinihiusnaamio on todella riittävää.

5 / Ravitseva keratiinihiusnaamio kuiville ja vaurioituneille hiuksille Kallosilta

TUOTTEEN NIMI: Kallos Cosmetics, Keratin Hair Mask
KOKO: 33,8 fl. oz / 1000 ml

Viimeinkin, se hiusnaamio, jota ei voi sivuuttaa sillä se on yksi suosituimmista tuotteista tässä kategoriassa. Kallos-hiusnaamioita löytyy sekä kampaamoista ja kotien kylpyhuoneista, vaikka se ei olekaan ainesosiltaan huippuluokkaa. Ei voi kieltää, etteikö tämän tuotteen edut olisi sen pieni hinta ja suuri pakkauskoko.

Kallos Keratin Hair Mask yhdistää keratiinin maitoproteiineihin, joka tekee myös siitä yhden voimakkaasti korjaavista hiusnaamioista. Se täyttää halkeamat hiussuortuvissa, estää hiusten halkeilua, vahvistaa hiuksia ja tekee niistä helpommin kammattavat ja vähemmän sähköiset. Kannattaa kuitenkin huomata, että tämä keratiinihiusnaamio sisältää silikoneja, mikä saattaa latistaa hiuksia ja viedä niiltä toivottua tuuheutta. Yksi tämän tuotteen suurimmista hyvistä puolista on sen nopeat vaikutukset, jotka voi nähdä jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Niin nopeiden tulosten saaminen on silikonien ansiota, sillä ne kiinnittyvät hiuksen pintaan tehden karheimmistakin hiuksista sileät.

Keratiinia ja maitoproteiineja sisältävän Kallos-hiusnaamion käyttö ei ole monimutkaista. Pese hiuksesi ja levitä niihin pieni määrä naamiota tyvestä latvaan. Huuhtele hiuksesi huolellisesti muutaman minuutin jälkeen.