Kuinka pitää hyvää huolta ihosta?

Jokaisen naisen tulisi antaa itselleen oikeus kauniiseen ja hyvin hoidettuun ihoon. Onneksi kosmetologia ja dermatologia on kehittynyt niin paljon vuosien saatossa, että kaunis ja hyvin hoidettu iho on helppo saavuttaa! Kaikki mitä sinun tulee vain tehdä, on puhdistaa ja hoitaa iho aamuin illoin oikeilla tuotteilla.ihonhoito.jpg

Ei ole olemassa mahdotonta! Jopa pahin akne ja mustapäät voidaan voittaa. Mutta ennen kuin lähdet taistoon, sinun tulee selvittää mitä tyyppiä ihosi on, ja mitä kosmetiikkatuotteita sinun tulisi käyttää. Ihot lajitellaan neljään eri tyyppiin: sekaiho, normaali iho, kuiva iho ja rasvainen iho. Jokaisella näistä on omat tarpeensa, jokaiselle on omat tuotteensa ja hoitonsa. On kuitenkin yksi asia, jonka kaikki näistä ihotyypeistä jakavat, ja tämä sinun tulisi tehdä joka päivä osana ihonhoitoasi.

Jokainen iho tarvitsee omanlaisen syväpuhdistuksensa. Se tulisi tehdä aamuisin ja iltaisin. Aamuisin se virkistää ihoa ja valmistaa sen meikkiä varten; iltaisin käytämme sitä osana meikinpoistoa ja ihon raikastamista ennen nukkumista. Sinun tulee muistaa yksi sääntö: älä käytä puhdistukseen saippuaa! Se kuivattaa ihoa, aiheuttaa ärsytystä ja horjuttaa ihon normaalia pH-tasapainoa. Parempi ja toimivampi keino on käyttää tähän tarkoitettuna puhdistusemulsioita, jotka eivät sisällä parabeeneja tai hajusteita tai muita vahingollisia ainesosia.

Seuraava vaihe on kasvoveden käyttäminen. Aamuisin voit käyttää hedelmäisiä kasvovesiä jotka virkistävät, puhdistavat ja herättävät kasvojen ihon. Käytä aamulla öljyttömiä tuotteita jotka poistavat ylimääräistä rasvaa ja epäpuhtauksia iholta. Lopuksi laita kasvonaamio joka on sopiva sinun ihotyypillesi, se kohottaa kasvojasi. Muista pestä kasvonaamio pois määrätyn ajan jälkeen (jokaisella maskilla on oma vaikutusaikansa).

Viimeinen ihonhoidon askel on voiteen levittäminen. Kuten mikä tahansa muukin tuote, tämän tulisi sopia sinun ihotyypillesi ja sen tarpeille. Päivävoidetta voidaan käyttää meikkipohjana. Iltavoide sen sijaan uudistaa ihoa, mikä on myös erittäin tärkeää. Miksi? Koska yön aikana iho luo uusia soluja, ja ne tarvitsevat ravinteita ja voimaa. Voidetta tulisi taputella kasvoille sormien päillä, välttäen silmänympärysihoa. Pyöritä sormia hellävaraisesti, niin parannat verenkiertoa ja rauhoitat ihoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *