Keratin Hair Mask Nanoililta. Suunniteltu sinun hiuksillesi!

Olet varmaan jo kuullut keratiinista ja sen monista hyödyistä hiuksille. Se silottaa ja vahvistaa mutta ennen kaikkea se korjaa vaurioita. Ei siis tule yllätyksenä, että Nanoilin keratiinihiusnaamio on HITTI kauneusbloggaajien keskuudessa ympäri maailman. Kauniit ja terveet hiukset ovat monen naisen kauneushaave ja tämän artikkelin jälkeen sinäkin osaat saavuttaa sen!

Nanoil ylin keratiininaamarit

Nanoil -kauneustuotteiden suuri menestys oli helppo nähdä etukäteen. Tämä brändi on saanut meidät rakastumaan loistaviin kolmelle hiushuokoisuudelle tarkoitettuihin hiusöljyihin, joiden ansiosta kotikauneusrutiinit ovat nousseet täysin uudelle tasolle. Tänään Nanoilin valikoimassa on muitakin hiustuotteita, kuten hoitoaineita, misellishampoita ja naamioita. Naamioiden joukosta löytyy monen kauneusbloggaajan sydämen varastanut keratiinihiusnaamio. Viekö se myös sinun sydämesi?

Nanoil Keratin Hair Mask. Parhaista paras!

On aika tavata artikkelimme tähti – Nanoilin keratiinihiusnaamio. Tämä on erityisen elegantti tuote, joka näyttää kauniilta jokaisessa kylpyhuoneessa. Tärkeintä ei kuitenkaan ole ulkonäkö, sillä paikkaavassa naamiossa on oltava laadukas sisältö. Nanoil Keratin Hair Maskin kohdalla ainesosat ovat huolellisesti valittu ja korkeinta laatua – ammattilaiset vahvistavat tuotteen olevan hyvin suunniteltu. Pääainesosa, eli tietenkin keratiini, yhdistettiin muihin tarkasti valittuihin, hiusten kauneuden puolesta taisteleviin ainesosiin. Tämä tekee tuotteesta parhaan hiusnaamion vaurioituneille hiuksille. Jos hiuksesi ovat ongelmalliset – hauraat, kaksihaaraiset, kuivat ja katkeavat – etkä vielä ole löytänyt oikeanlaista kauneustuotetta apuun, Nanoilin keratiinihiusnaamio on täydellinen valinta.

Mitä ainesosia Nanoilin naamio vaurioituneille hiuksille sisältää?

Tämän naamion tehokkuus piilee tietenkin sen koostumuksessa. Kevyt hiuksia hoitava tuote ei latista hiuksia ja tarjoaa hiuksille tärkeitä ravintoaineita sitä eniten kaipaaville kohdille – eli hiusten sisäosille. Laadulla on merkitystä Nanoil Keratin Hair Maskille ja siksi ainesosien lista on lyhyt. Muutama tärkeä ainesosa on vastuussa toivottujen tuloksien aikaansaamisesta:

 • KERATIINI – hiusten vaurioita korjaava proteiini
 • PANTENOLI – kosteuttava, ravitseva ja hoitava B5-provitamiini
 • KEVYET SILIKONIT – tekevät hiuksista sileät ja suojaavat niitä

Nanoil -keratiinihiusnaamion vaikutukset ja tulokset

Lyhyt ainesosalista merkitsee maksimaalisen loistavia vaikutuksia. Asiakkaat kertovat Nanoilin keratiinihiusnaamion toimivan odotettua paremmin ja erottuvan kilpailijoistaan, koska se:

 • Paikkaa vaurioituneita hiuksia sisältäpäin
 • Vahvistaa hiusten sisäisiä rakenteita
 • Silottaa ja ehkäisee pörröisyyttä
 • Ravitsee, kosteuttaa ja elvyttää
 • Suojaa UV-säteiltä, äärilämpötiloilta yms.
 • Tuo hiuksiin uutta eloa

Tärkeintä on se, että Nanoil Keratin Hair Mask toimii jo ensimmäisestä kerrasta lähtien ja jättää jälkeensä sileät, helposti harjattavat hiukset. Hiusten kuivaaminen ja harjaaminen on lasten leikkiä, koska ne eivät enää muutu pörröisiksi, takkuisiksi tai sähköisiksi. Naamio palauttaa kiillon hiuksiin ja säilyttää hiusten värin kirkkaana. Jokaisen käyttökerran yhteydessä naamio vahvistaa ja kaunistaa hiuksia. Tämän lisäksi hiusnaamio suojaa hiuksia vaurioilta.

Nanoilin keratiinihiusnaamio kerää hehkuttavia arvosteluja!

Arvosteluissa kerrotaan yhden hyvän hiusnaamion riittävän hiusten paikkaamiseen. Lisäksi naamio ylläpitää hiusten kosteustasapainoa ja ravitsee hiuksia pitäen ne hyväkuntoisina pitkään.

hiusnaamio keratiinilla Nanoil

Miten Nanoilin keratiinihiusnaamiota käytetään? Yksinkertaista!

Kaikki uskomattomat vaikutukset voi saada aikaan käymättä kampaajalla. Kalliit brasilialaisen hiustensuoristuksen kaltaiset käsittelyt voi vaihtaa keratiinihiusnaamion säännölliseen käyttöön. Miten tuotetta sitten käytetään?

Nanoil Keratin Hair Maskia käytetään shampoon jälkeen. Käsittelyä voi räätälöidä oman mielensä mukaisesti – hiusnaamiota voi käyttää päivittäin tai 2-3 kertaa viikossa. Ensin hiukset pestään, huuhdellaan ja ylimääräinen vesi taputellaan pois pyyhkeellä. Nanoil -naamio levitetään kosteisiin hiuksiin tyvistä latvoihin. Naamio jätetään hiuksiin noin 15 minuutiksi – hiusten ympärille voi myös kietaista lämpimän pyyhkeen (parantaa imeytymistä). Lopulta naamio huuhdellaan ja hiukset kuivataan sekä muotoillaan normaalisti.

Käyttöohjeet ovat samat kaikille Nanoil -hiusnaamioille. Jos tekee mieli kokeilla muuta kuin keratiinihiusnaamiota, voi myös kokeilla:

 • Nanoil Argan Hair Mask – hiusnaamio arganöljyllä
 • Nanoil Liquid Silk Hair Mask – hiusnaamio silkillä
 • Nanoil Charcoal & White Clay Hair Mask – hiusnaamio hiilellä
 • Nanoil Algae Hair Mask – hiusnaamio merilevällä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *