Keratiini hiustenhoitoaine Nanoililta. Onko se HITTI vai HUTI?

Markkinoille on saapunut yhä enemmän keratiinilla rikastettuja hiustenhoitotuotteita, jotka kaikki kilpailevat huomiostamme. Osaa niistä saatamme jopa kokeilla silkasta mielenkiinnosta. Tällaisten tuotteiden joukossa on myös Nanoilin uusin lisäys tuotevalikoimaansa; keratiinia sisältävä hiustenhoitoaine, jonka kaksivaiheinen koostumus korjaa hiuksia. Kannattaako se hankkia?

nanoil HIUSTEN HOITOAINE KERATIINILLA

Keratiini on hiuksiemme luonnollinen ainesosa. Jos keratiinipitoisuus hiuksissa laskee, ne muuttuvat elottomiksi, vaurioituvat ja haurastuvat. Toisaalta, jos hiuksissa on liikaa keratiinia, niistä tulee herkästi pörröiset ja sähköiset. Voiko Nanoil Keratin Hair Conditioner -hoitoaine auttaa sinua saamaan taas hiuksesi hallintaasi?

Nanoilin keratiinihiustenhoitoaine

Tämä tuote ei todellakaan ole vain yksi tavanomaisista hiustenhoitotuotteista. Kyseessä on itse asiassa kaksivaiheinen hiustenhoitoaine, joka tarjoaa tehokasta hoitoa, mutta ei kuitenkaan rasita hiuksia. Se on markkinoiden ainoa suihkutettava hiustenhoitoaine, joka kätkee jokaiseen pisaraan arvokkaan ainesosan, jota tarvitaan, kun hiukset ovat hauraat ja vaurioituneet – ja tämä ainesosa on nimenomaan keratiini. Tulet taatusti rakastamaan tätä tuotetta jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

Yksi ensimmäisistä seikoista, jotka tekevät tästä tuotteesta muista vastaanvanlaisista selkeästi erottuvan, on muotoilu, sillä Nanoil Keratin Hair Conditioner on jo esteettisesti erittäin miellyttävän näköinen. Musta pakkaus, jossa on kultaisia elementtejä, viestii tyylikkyydestä ja laadusta. Sumutinsuihkepullossa yhdistyvät käytännöllisyys ja helppokäyttöisyys. Tästä huolimatta on tietysti tärkeämpää, mitä pullon sisällä on, kuin pelkkä hyvännäköinen ulkokuori.

Nanoil Keratin Hair Conditionerissa käytetyt ainesosat

Nanoilin syväkorjaava hiustenhoitoaine on enimmäkseen proteiinien yhdistelmä. Vaikka proteiineilla on tärkeä rooli, ne eivät ole ainoat ainesosat, joita on käytetty Nanoil Keratin Hair Conditioner -hiushoitoaineen ravitsevassa koostumuksessa. Avainroolissa on myös peräti neljä muuta ainesosaa, joista jokainen hoitaa oman tehtävänsä. Mitä tähän hiustenhoito aineeseen on sisällytetty?

Keskeiset ainesosat ovat:

  • nestemäinen keratiini – korjaa vauriot, lisää hiusten tuuheutta ja korjaa niitä
  • kasviproteiinit – tekevät hiuksista vahvemmat ja parantavat niiden kimmoisuutta
  • pantenoli – ravitsee, tekee hiuksista sileät ja kiiltävät
  • risiiniöljy – ylläpitää kosteutta ja rauhoittaa päänahkaa.

Nanoil Keratin Hair Conditioner -hoitoaineessa on yhteensä noin 20 ainesosaa (mukaan lukien kevyet ja helposti poistettavat silikonit), jotka auttavat sinua hoitamaan hiuksia ja helpottamaan muotoilua ilman turhaa ylikuormitusta. Ilman kaikkia laadukkaita ja huolellisesti valittuja ainesosia tämä Nanoilin keratiinihiustenhoitoaine ei olisi niin tehokas.

Miten Nanoilin keratiinihiustenhoitoaine toimii?

Tämä hoitoaine on tarkoitettu elottomille, vaurioituneille, hauraille ja vaativille hiuksille sekä niille, jotka kokevat säännöllisen hiustenhoidon melko ongelmalliseksi, lähinnä siksi, että hiuksista puuttuu ravitsevia ja vahvistavia aineita. Nanoil Keratin Hair Conditioner toimittaa hiuksiin kaikki välttämättömät proteiinit ja palauttaa säikeiden terveyden ja kauneuden.

Nanoil Keratin Hair Conditioner levitetään juuri pestyihin hiuksiin:

  • se helpottaa hiusten selvittämistä, sillä harja liukuu vaivatta hiusten lävitse.
  • se ehkäisee takkujen syntymistä ja staattisuutta.
  • se tekee hiuksista huomattavasti vahvemmat kauttaaltaan.
  • se takaa lämpö- ja UV-suojan.
  • se ehkäisee pörröisyyttä, mutta ei latista hiuksia.
  • se palauttaa hiusten sileyden, pehmeyden ja kiillon.
HIUSTEN HOITOAINE KERATIINILLA

Levitys on helpompaa kuin luuletkaan!

Kaikki edellä mainitut vaikutukset voidaan saavuttaa helposti ilman suuria ponnisteluja. Nanoil huolehtii siitä, että päivittäinen hiustenhoito on yksinkertaista ja nopeaa – siksi Nanoil Keratin Hair Conditioner on saatavilla kevyen sumutteen muodossa. Sinun tarvitsee vain ravistaa pulloa ja suihkuttaa tuotetta pestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin. Tällä yksinkertaisella tavalla annat pitkäkestoista suojaa ja ravinteita hiuksillesi, mikä tekee muotoilusta ja föönauksesta paljon helpompaa.

Haluatko kuulla lisää? Vieraile Nanoilin virallisilla verkkosivuilla ja valitse itsellesi paras hiustenhoitoaine!

Lisää tietoa Nanoil tuotteista voi löytää osoitteesta nanoil.fi