Uusi luomiväripaletti – Smokey Edition GO NUDE Wibolta

wibo.jpgWibo on puolalainen kosmetiikkasarja joka on kuluisa siitä, että heidän meikeistään löytyy yllättävän paljon edullisia vaihtoehtoja. Laatu on kuitenkin usein yhtä hyvä kuin millä tahansa muullakin ulkomaalaisella merkillä. Tulevana keväänä Wibo haluaa aloittaa useammalla uudella tuotteella, joiden joukosta löytyy muunmuassa Go Nude Smokey Edition -luomiväripaletti.

Yksi vuoden halutuimmista luomiväripaleteista on 12-osainen Wibo Go Nude luomiväripaletti. Tehty hyvin samannäköiseksi kuin Urban Decayn Naked paletti – joka on hiukan mielikuvituksentonta (ja voidaan myös pitää plagiointina), mutta tämä puolalainen sarja on silti hyvä vastine ulkomaalaisille tuotteille – Wibon paletista löytyy kaikki se, mitä tarvitset tehdäksesi täydellisen smokey eye meikin. Ikoniseen meikkiin et tarvitse enempää.

Wibo vakuuttaa, että Smokey Edition Go Nude on täydellinen 12-luomivärin sarja, jonka sopii täydellisesti käteen. Rasia on metallinen, ja siinä on leveä peili. Sarjasta löytyy 12 hyvin pigmenttistä luomiväriä ja kaksipuolinen Wibo Go Nude meikkisivellin, joka on tehty luonnonharjaksesta. Kaarevan mallinen sivellin mahdollistaa helpon luomivärin levittämisen ja täydellisen viimeistelyn.

Wibo Smoky Edition GO NUDE on täydellinen tuote luomaan erilaisia meikkejä – aina klassisesta smokey eyestä tummanpuhuvaan iltameikkiin ja lämpimän ruskeaan arkimeikkiin. Näissä luomiväreissä pigmentti on hyvä, hyvään hintaan ja väriskaalakin on laaja – kaikki nämä asiat ovat tärkeitä kun tehdään smokey eye -meikkiä.

Wibon uusimman tuotoksen lanseeraus on tulevana keväänä. GO NUDE Smokey Edition palette Wibolta tulee olemaan kaupoissa maaliskuun alussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *