Kenelle klassinen hieronta sopii?

Jokaisen tulisi käydä hierojalla vähintään kerran elämässään. Miksi? Syy on erittäin yksinkertainen. Hieronta on erityinen kauneudenhoidollinen sekä lääketieteellinen apu. Se rentouttaa sekä mielen että kehon.

Klassinen hieronta on kaikkein suosituin hierontatyyppi. Se auttaa ihoa, ihonalaista kudosta, lihaksia, niveliä sekä hermoja koko kehossa. Voimme siis parantaa hieronnalla ihon lisäksi muutoin kehon kuntoa. Yleisesti klassinen heironta voidaan jakaa kahteen erilaiseen hierontaan: yleinen hieronta tai osittainen hieronta. Ensimmäisessä versiossa hierotaan koko kehoa, mutta osittaisessa hieronnassa valitaan tietyt paikat joihin keskitytään paremmin ylä- ja alaraajat, selkä, pää).hieronta.jpg

Klassisella hieronalla on positiivinen vaikutus verenkiertoon ihosoluissa sekä solujen aineenvaihduntaan, se stimuloi hermoja, auttaa poistamaan kuolleet ihosolut, tuulettaa ja ravitsee ihoa, parantaa kehon immuunijärjestelmää, vahvistaa niveliä ja nivelsiteitä, uusii kudoksia ja lihaksia. B Edellä mainittujen lisäksi hieronnalla on myös rentouttavia ja rauhoittavia vaikutuksia. Klassista hierontaa suositellaan kaikenikäisille henkilöille, riippumatta sukupuolesta, ihotyypistä tai kehontyypistä. Jos kärsit reumasta tai ihosairauksista, kannattaa kysyä ensin lääkärin tai koulutetun hierojan konsultaatiota.

Hierontapalveluja tarjoaa myös muut kuin kauneussalongit tai kauneuskeskukset. Klassista hierontaa käytetään myös hoitona ortopedisissä tai neurologisissa sairauksissa muiden sairauksien lisäksi. Se auttaa rentouttamaan lihakset, aktivoi nivelet ja kosteuttaa ihoa. Hieroessa on tärkeää käyttää öljyä, voidetta tai lääketieteellisiä rasvoja. Ainesosat imeytyvät nopeasti kun niitä käytetään oikein hieroessa. Ihosi ja mielesi kiittää sinua hoidosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *