Etanalimaa meikkipussissa. Mutta miksi?

Kemikalion hyllyillä saatat törmätä tuotteisiin, jotka sisältävät etanan limaa. Se on ainesosa, jota käytetään erityisesti aasialaisissa tuotteissa, joka ei sinänsä ole yllättävää, kun miettii tarkemmin itäisen pallonpuoliskon perinteitä. Mutta toimiiko etanalima oikeasti? Kyllä, koska se sisältää useita hyviä ainesosia, jotka tekevät hyvää iholle.etanalima.jpg

Miten etanalima hankitaan?

Saadaksesi oikeanlaista etananlimaa, jossa on geelimäinen tekstuuri, täytyy käytössä olla tähän erityisesti jalostetut etanat. Lima kehittyy etanan rauhasissa, jotka ovat sen jalan/pohjan alla. Etania ei missään tapauksessa vahingoiteta liman keräyksen yhteydessä, koska ne jättävät liman jälkeensä liikkuessaan.

Mikä on etanaliman salaisuus?

Monia ihmisiä iljettää ajatus siitä, että he laittaisivat kasvoilleen etananlimaa. Mutta ennen kuin muodostat mielipidettä, kannattaa lukea liman ominaisuuksista; tämän jälkeen haluat varmasti itsekin kokeilla etananlimaa sisältävää tuotetta. Etanoiden limassa on voimakkaita uudistavia ominaisuuksia, jotka näkyvästi parantavat ihon tilaa. Tämä johtuu suurista vitamiinipitoisuuksista (A,C ja E), allatoniinista, glykolihaposta, elastaanista ja kollageenista.

Mitä varten etananlimaa käytetään?

Etananliman suosio ei ole puskista temmattua. Haluamme yhä enemmän ja enemmän upputua aasialaisen kauneuden saloihin. Minkälaisia ongelmia etananlima ratkaisee ihonhoidossa? Tiedettäviä hyötyjä on tähän listattu kahdeksan, vaikkakaan ei hyödyt näihin rajoitu:

  • tasoittaa iho-ongelmien tilaa,
  • tukee aknehoitoa (myös ruusufinni),
  • huomattavasti hidastaa ikääntymistä,
  • kosteuttaa ihoa,
  • vähentää arpien ja ihon värimuutosten näkymistä ,
  • pienentää ihohuokosia,
  • omaa ikääntymistä ehkäiseviä ominaisuuksia,
  • tasoittaa ihon ärsytyksiä.

Etanalima on pääainesosa monissa virkistävissä seerumeissa, kasvovoiteissa ja kasvonaamioissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *