Kulmakarvojen laminointi – Kauden kuumimmat trendit. Tee kulmakarvojen laminointi itse Nanobrow Lamination Kitillä

Riippumatta siitä, haluatko laminoida kulmakarvat kotona vai oletko kenties ammattilainen, joka etsii loistoratkaisuja kauneushoitolaan, Nanobrow’n kulmien laminointisetti on luotettava menetelmä pitkäkestoiseen kulmien muotoiluun.

Mitä kulmakarvojen laminointi on?

Kulmien laminointi on puolikestävä kauneushoito, jonka tarkoituksena on muotoilla kulmakarvat noin 6 viikon ajaksi. Laminointikäsittelyn ansiosta saat tasaisesti muotoillut ja tuuheat kulmakarvat. Laminoinnin aikana kulmakarvoihin levitetään tioglykolihappoa (karvoja suoristavaa ainesosaa, joka lisäksi paksuntaa ja muotoilee niitä). Kulmien laminoinnin vaikutus saattaa parhaimmillaan kestää jopa kaksi kuukautta. Parasta on, että nykyään laminointia ei välttämättä tarvitse tehdä kauneushoitolassa. Hyvän kulmakarvojen laminointisetin avulla on helpompi muotoilla kulmakarvat itse, jotta voi nauttia täydellisen muotoisista ja virheettömän näköisistä kulmakarvoista monta viikkoa, joita ei tarvitse meikata… ellet halua! Tärkeintä on valita hyvä kulmakarvojen laminointisetti, kuten Nanobrow Lamination Kit.

Mitä etuja DIY-laminoinnista Nanobrow Lamination Kitillä on?

Mitä muita etuja kotona tehdyllä laminoinnilla on, paitsi se, että säästät rahaa? Se on myös kätevää ja mukavaa! Tästä lähtien sinun ei enää tarvitse varata aikaa kosmetologille kulmakarvojesi muotoilua varten. Sinun ei myöskään tarvitse tuhlata aikaa ajomatkoihin tai kauneushoitolan tuolissa istumiseen; DIY-laminointi Nanobrow Lamination Kitillä vie vain 20 minuuttia! Vaikutukset kestävät 6 viikkoa ja koko pakkaus riittää 10 hoitoon. Lisäksi tämä kulmien laminointisetti on erittäin helppokäyttöinen. Kaikki pullot on numeroitu, joten tiedät tarkalleen, mikä on seuraava vaihe. Nanobrow’n kulmien laminointisetillä voi kesyttää ohuimmatkin kulmakarvat! Tämä setti antaa sinulle äärimmäistä tarkkuutta hoidon aikana.

Nanobrow Lamination Kit – täydellinen setti kulmien laminointiin kotona ja kauneushoitoloissa

Vieraile sivustolla nanobrow.fi, ja tutustu sen etuihin.

Kulmien laminointi on loistava hoito kaikille, jotka:

 • haluavat hallita paremmin paksuja kulmakarvojaan
 • haaveilevat täydellisesti muotoilluista kulmakarvoista, jotka näyttävät virheettömiltä aamusta iltaan
 • pitävät luonnollisesta kulmakarvojen ilmeestä, mutta eivät halua meikata kulmiaan
 • arvostavat uusimpia trendejä kulmakarvojen muotoilussa
 • eivät halua miettiä kulmiensa muotoilua viikkoihin
 • haluavat hemmotella itseään
 • haluavat hallita täysin muotoiluprosessia ja kulmakarvojensa ulkonäköä

Miten tehdä kulmakarvojen laminointi kotona?

Se on todella yksinkertaista. Koe se nyt itse:

 1. Valmistele Nanobrow laminointisetti, nosta esiin puhtaat, pölyttömät vanulaput, hieman vettä ja öljytön meikinpoistoaine.
 2. Puhdista ja kuivaa kulmakarvat huolella. Muista, että niissä ei saa olla rasvaisia jäämiä meikistä tai meikinpoistoaineesta. Esimerkiksi Nanobrow Micellar Makeup Remover toimii täydellisesti tähän tehtävään.
 3. Harjaa kulmakarvat läpi spooliella. Ota esiin liima ja levitä sitä kulmakarvoihisi noin 30 sekunnin ajaksi.
 4. Ota nyt vaihe 1 -pullo ja levitä liuos kulmiin harjaamalla niitä ylöspäin ja antamalla niille toivomasi muoto. Anna tuotteen vaikuttaa 5-8 minuuttia; mitä ohuemmat kulmakarvat, sitä lyhyempi vaikutusaika. Pyyhi aine pois kuivalla, pölyttömällä vanulapulla.
 5. On toisen ja viimeisen liuoksen aika, joka on merkitty vaiheeksi 2. Levitä sitä kulmakarvoihin ja jatka niiden harjaamista ja muotoilua, jotta kulmakarvat säilyttävät oikean muotonsa. Pyyhi tuote pois 5-8 minuutin kuluttua kostutetulla vanulapulla. Harjaa kulmakarvat vielä kertaalleen. Siinä kaikki! Olet juuri saanut valmiiksi ensimmäisen DIY-laminointisi! Nyt voit nauttia kauniista kulmakarvoistasi kuudesta kahdeksaan viikkoa!

Kauanko kulmien laminointi kestää?

Kulmien laminointi Nanobrow Lamination Kitillä kestää jopa 8 viikkoa. Lopullinen vaikutuksen kesto riippuu kulmakarvojesi kunnosta ja paksuudesta. Lisäksi pakkaus on todella riittoisa, sillä se kestää vähintään 10 hoitokertaa, jonka ansiosta se on siis myös kustannustehokas, sillä yksi pakkaus maksaa saman verran kuin yksi hoitokerta kauneushoitolassa.

Kokeile tätä trendiä omiin kulmakarvoihisi! Vieraile osoitteessa www.nanobrow.fi, ja tilaa Nanobrow Lamination Kit kätevällä ja nopealla toimituksella!