Kuinka Guerlain La Petite Robe Noirea tulisi käyttää?

Huulimeikki vaikuttaa niin helpolta. Väärin! Sinun tulee saada tehtyä huulet, jotka sopivat silmämeikkiisi, ihoosi ja vaatetukseen. Tämän lisäksi huulet tulee valmistella etukäteen, jotta väri pysyisi mahdollisimman monta tuntia huulilla. Riippumatta siitä mitä teet, Guerlain kertoo, kuinka voit saavuttaa erityisen lookin. Ja kaikki kiitos tästä kuuluu La Petite Robe Noire huulipunalle.

guerlain.jpgGuerlainin La Petite Robe Noire huulipunaa on saatavilla 20 eri sävyssä. Sävyistä löytyy pinkki, violetti, punainen ja ruskea; joissakin on kimallepigmenttejä (kiillon antaa öljyt, resiini ja erikoispigmentit). Tämän lisäksi, näissä huulipunissa on ihana hedelmäkukkaistuoksu. Havaittavat tuoksut ovat bergamotti, ruusu ja vadelma. Tämä tuoksut viittavat Guerlain hajuvesiin, jotka tunnetaan samoilla nimillä kuin huulipunat. Nämä huulipunat sisältävät kosteuttavia ja silottavia ainesosia, jotka myös parantavat huuliasi. Väritikku sopii täydellisesti huuliin, joten voit laittaa huulipunaa myös ilman peiliä. Pakkaus itsessään on myös erittäin koristeellinen. Värittömässä korkissa on pieni sydän.

Mitä tulisi tehdä, että La Petite Robe Noire sävy pysyisi huulilla pidempään, ilman, että huulet kuivuvat? Ennen meikkaamista, kuori huulet. Tällä tavoin pääset eroon kuolleista ihosoluista ja tasoitat huulien pinnan – tuotetta on helpompi levittää. Tehdäksesi kuorinnan, tarvitset ruokalusikallisen sokeria sekoitettuna hunajaan. Laita tämä seos huulillesi. Tällä saat poistettua kuolleet ihosolut, ravittua sekä kosteutettua ihon samalla kun parannat huulien verenkiertoa. Kuorinnan jälkeen voit laittaa ohuen kerroksen huulivoidetta. Tämän jälkeen laita La Petite Robe Noire huulipunaa. Muutamalla kerroksella saat intensiivisen ja syvän värin huulillesi. Käytä ohutta sivellintä levittämiseen – sävystä tulee hillitympi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *