Nämä Tuotteet Takaavat Kohotetut ja Taivutetut Ripset. Tuorein Ripsien Kestotaivutus- ja Laminointisettien Ranking

Ripsien päivittäinen taivuttaminen meikkauksen yhteydessä voi viedä paljon aikaa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse luopua luonnollisista ripsistäsi saadaksesi siitä taukoa. Kiitos ripsien kestotaivutuksen ja laminoinnin. Kuinka kauan ripsien laminointi kestää, mikä on ripsien kestotaivutus, ja kuinka nämä hoidot suoritetaan kotona? Seuraava ranking sisältää parhaat setit sen mahdollistamiseen.

Ripsien Kestotaivutus- ja Laminointisetit

Mikä on ripsien kestotaivutus ja laminointi? Tärkeää tietoa

Kauneushoidot, jotka mahdollistavat ripsien muutokset, ovat olleet tiedossa jo pitkään. Kosmetologit ovat tehneet niitä vuosien ajan ja ne ovat suosittuja kaikkien, ei vain nuorten, naisten keskuudessa. Tämä pätee myös ripsien kestotaivutukseen ja laminointiin. Näitä hoitoja kutsuttiin viime aikoihin asti ripsipermanentiksi.

Voimakkaasti kohotetut ja taivutetut luonnolliset ripset. Tämä on ripsien kestotaivutuksen tavoite. Kosmetologi käyttää erityisesti suunniteltuja tuotteita, jotka sisältävät muiden ainesosien ohella keratiinia. Tällä tavoin – liuottamalla ja sitten uusia keratiinisidoksia luomalla – on mahdollista muuttaa karvojen muotoa. Mikä on ripsien laminointi? Se laajentaa ripsien kestotaivutuksen tarjoamia vaikutuksia.

Mitä ripsien laminoinnin tulokset sisältävät? Ravitut ja kosteutetut ripset. Ne myös tummentuvat ja ovat näennäisesti paksummat. Lisäksi ripset ovat pehmeämpiä ja silkkisempiä. Tämä parantaa sekä niiden ulkonäköä, että mukavuuttasi. Tällaisilla ripsillä meikin käyttäminen on paljon helpompaa, koska tuotteet, kuten ripsiväri, kestävät niissä paljon pidempään.

Ripsien kestotaivutussetit – mielenkiintoisimpien tuotteiden ranking 

Markkinat ovat tällä hetkellä täynnä mielenkiintoisia ripsien kestotaivutus- ja laminointisettejä. Ranking tuo niistä esiin parhaimpia, jotka toimivat täydellisesti kenelle tahansa naiselle. Siinä olevat setit erottuvat muun muassa hintansa, tuotteidensa laadun, laminoinnin keston tai saatavilla olevien käyttökertojen määrän suhteen.

Alla muutama sana siitä, miltä parhaimmat ripsien kestotaivutus- ja laminointisetit näyttävät, ja kuinka ne toimivat mahdollistaen niiden tekemisen kotona.

1. Nanolash ripsien kestotaivutus- ja laminointisetti

nanolash lash lift kit

10 mahdollista käyttökertaa ja tulokset, jotka kestävät jopa 8 viikon ajan.

Tätä tarjoaa ammattimainen Nanolashin Lash Lift Kit -setti. Brändi on auttanut naisia huolehtimaan ripsistään vuosien ajan tarjoamalla korkealaatuisia meikki- ja hoitotuotteita.

Lash Lift and Lamination Kit ei ole poikkeus. Se on erinomainen setti, joka koostuu erittäin hyvän koostumuksen tuotteista ja laadukkaista tarvikkeista. Näin se tarjoaa kaiken tarvittavan ripsiesi kestotaivutukseen ja laminointiin.

Päätyessäsi Nanolash Lash Lift Kit -settiin saat seuraavat tuotteet ja tarvikkeet samassa paketissa:

  • 10 annospussia aktivaattoria,
  • 10 annospussia neutraloijaa,
  • 10 annospussia keratiinitehostajaa,
  • ripsien kestotaivutusliiman
  • 3 paria silikonitankoja (koot S, M ja L – niitä voi leikata),
  • 3 erikoiskampaa.

Setin sisältö on täysin riittävä jopa 10 käyttökertaan. Mukana olevien tuotteiden vaikutukset kestävät jopa 8 viikon ajan ja ne on mahdollista saavuttaa loistavan ravitsevien ainesosien yhdistelmän ansiosta. Lash Lift Kitin mukana tulevat tuotteet sisältävät muun muassa hydrolysoitua keratiinia, lanoliinia, arginiinia, pantenolia, silkkiä sekä monia hiuksille hyödyllisiä öljyjä. Ne sisältävät oliivi-, kookos-, viinirypäleensiemen- ja abyssinialaista öljyä. Setti on myös melko edullinen ja sen muotoilu on mielenkiintoinen. Tuotteet toimitetaan tyylikkäässä valkoisessa laatikossa.

2. Elleebana Lash Lift – aloituspakkaus ripsien kestotaivutukseen

Ammattimainen ripsien kestotaivutussetti, jolla voit tehdä jopa 60 käyttökertaa? Juuri sitä Elleebana -brändi tarjoaa. Se on kuitenkin erinomainen vaihtoehto erityisesti ammattimaisille kosmetologeille. Setti sisältää 15 paria aktivaattori- ja neutraloija-annospusseja.

Oikein käytettynä kumpikin niistä mahdollistaa jopa 4 laminointia (yhteensä 60), kunhan ne tehdään lyhyellä välillä. Kotona käytettynä setti riittää yleensä noin 15 käyttökertaan. Avattujen pussien tuotejäämiä ei voi säilyttää useita viikkoja, mikä on laminoinnin tulosten kesto.

Setin käytön tuloksena on voimakkaasti taivutetut ripset, riippumatta ripsien pituudesta. Settiin sisältyy ripsien muotoa parantavia tuotteita, liimaa, vaahtopuhdistusaine, sekä melkoinen määrä hyödyllisiä tarvikkeita. Valmistaja sisällytti myös metallisen applikaattorin, harjan sekä silikonitangot. Mukana on myös kuvitettu ohjevihko. Sen ansiosta kukaan nainen kohtaa ongelmia kestotaivutustuotteiden oikeanlaisen käytön kanssa. On lisättävä, että tämä setti on suhteellisen kallis, eikä se varmasti ole paras valinta sellaiselle, joka vasta aloittelee ripsien kestotaivutuksen kanssa.

3. RefectoCil Eyelash Lift 

Ripsien kestotaivutus alle varttitunnissa? Se on yksi RefectoCil -brändin Eyelash Lift -setin erottavista piirteistä. Valmistaja on varmistanut, että ripsien kestotaivutus voidaan suorittaa ennätysajassa kehittämällä tuotteilleen erityisen koostumuksen. Ripsipermanentin ja neutraloijan kollageenia ja kysteiiniä sisältävät koostumukset mahdollistavat koko hoidon keskeiset vaiheiden suorittamisen vain 13 minuutissa. Tämä aika ei sisällä laminointiin valmistautumista.

Lyhyt aika ei kuitenkaan tarkoita huonompia tuloksia. Setti mahdollistaa ripsien kestotaivutuksen ja laminoinnin, mikä johtaa kohotettuihin ja kaareviin ripsiin useiden viikkojen ajaksi. Tähän tarkoitukseen käytetään erityisiä koostumuksia sekä settiin sisältyviä tarvikkeita. On syytä korostaa kahta kosmeettista sivellintä, kahta pientä kulhoa sekä ripsentaivutinta. Setti toimitetaan meikkilaukussa, mikä helpottaa säilytystä huomattavasti.

4. Fleeky Lashlift Kit

Edullinen hinta, tyylikäs pakkaus ja runsas lisävarustesetti. Fleeky Lashlift Kit on myös loistava lahjavaihtoehto naiselle, joka on kiinnostunut luonnollisten ripsiensä hoidosta tai aloittelee seikkailua ripsien kestotaivutuksen parissa. Tämä setti sisältää tarvittavat tuotteet ripsien kestotaivutuksen suorittamiseen, kaksi paria silikonitankoja (koot S ja M), liiman, kaksi ripsiharjaa, kaksi kampaa sekä neljä tikkua eri tuotteiden levittämiseen.

Ripsien kestotaivutuksen ja laminoinnin vaikutus tällä setillä kestää jopa kuusi viikkoa. Setin haittapuoli? Se voi olla pettymys mahdollisten käyttökertojen suhteen. Fleeky -setillä ripsien kestotaivutus ja laminointi voidaan suorittaa 2-4 kertaa. Tästä brändiä kiinnostuneille on saatavilla myös kalliimpi ja suurempi versio, joka mahdollistaa 5–10 laminointia.

5. Thuya ripsien kestotaivutussetti

Voimakkaasti taivutetut ripset jopa 8 viikoksi sekä täydellisesti hoidetut kulmakarvat? Thuya -brändin ripsien kestotaivutussetti tarjoaa tämän. Valmistaja on varmistanut monikäyttöisen setin. Sitä voidaan käyttää sekä kulmakarvoihin että ripsiin, ja jokainen tuote toimitetaan 15 millilitran säiliössä. Näin ollen voit suorittaa tusinoittain käyttökertoja sen avulla.

Setti mahdollistaa kohotettujen ja taivutettujen, sekä tummempien ja näennäisesti paksumpien ripsien saamisen. Tämän saavuttamiseksi sinun tarvitsee vain käyttää jokaista koostumusta oikeassa järjestyksessä. Settiin sisältyvät tarvikkeet auttavat myös laminoinnin suorittamisessa. Mukana on yksi pari M-koon silikonitankoja ja puinen tikku.

Useimmat tarvikkeista ovat hyödyllisiä myös kulmakarvojen laminoinnissa. Siksi tämä on setti naiselle, joka pitää kokonaisvaltaisesta itsestään huolehtimisesta, mutta mieluummin välttää ostamasta liian montaa tuotetta.

Ripsien kestotaivutus ja laminointi vaihe vaiheelta – kuinka ne suoritetaan nopeasti kotona?

Saatuasi ripsien kestotaivutukseen ja laminointiin suunnitellun setin, on aika käyttää sitä asianmukaisesti. Onneksi tämä hoito ei ole kovin vaikea, eikä vaadi erityistaitoja. On kuitenkin muistettava, että jokainen nainen ei ole siihen taipuvainen. Tarvitaan vakaata kättä ja ripaus kärsivällisyyttä sen varmistaaksesi, että ripsien laminointi vastaa odotuksiasi.

On parasta aloittaa setin mukana toimitettujen tuotteiden purkamisella. Näin voit välttää tarpeettoman tuotteiden tai tarvikkeiden etsimisen laminoinnin aikana. Setin mukana toimitettujen tuotteiden lisäksi kaksi muuta tuotetta ovat hyödyksi. Nimittäin – ripsien ja kulmakarvojen pesuun suunniteltu shampoo sekä öljytön meikinpoistoaine. Ne ovat tarpeen heti alussa.

Ripsien kestotaivutus ja laminointi on aloitettava puhdistamalla ripset ja kulmakarvat perusteellisesti. Shampoo ja meikinpoistoaine poistavat tehokkaasti ripsiin jääneet meikin tai hoitotuotteiden jäämät. Kun ne ovat puhtaat, on aika tarttua lähes jokaiseen ripsien kestotaivutukseen ja laminointiin suunniteltuun settiin sisältyviin silikonitankoihin. Niitä voidaan tarvittaessa leikata ja sitten ne asetetaan varovasti silmäluomille.

Tangot paikoillaan? On aika levittää niille varovasti liimaa. Sen jälkeen sinun täytyy kammata ripset silikonitangoille. Älä unohda sitä tehdessäsi erotella jokaista ripseä varovasti. Nyt on aika levittää tuotteet. Kotikäyttöön tarkoitetut ripsien kestotaivutussetit sisältävät yleensä kaksi tai kolme eri tuotetta, liimaa lukuun ottamatta. Ne on aina levitettävä oikeassa järjestyksessä.

Aktivaattori levitetään ripsiin ensin. Tarkka nimi voi riippua valmistajasta. Tämän tuotteen tarkoitus on kuitenkin yleensä samanlainen. Sen tarkoituksena on liuottaa keratiinisidokset ja avata hiussuomut. Tuotetta on käytettävä valmistajan ohjeiden mukaisesti ja poistettava varovasti tietyn ajan kuluttua. Sama toistetaan seuraaville koostumuksille.

Käytettyäsi kaikkia tietyn kotikäyttöön tarkoitetun ripsien kestotaivutussetin tuotteita sinun tarvitsee vain poistaa silikonitangot silmäluomista. Lisäksi ripset voidaan kammata varovasti harjalla, joka on suunniteltu tätä tarkoitusta varten. Näin ne kohoavat, kaartuvat, sekä tuntuvat silkkisemmiltä ja ravituimmilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *