Rouge Pur Couture Yves Saint Laurentilta

Naiset tykkäävät ihastella muodikkaita vaatteita jotka kuuluisat suunnittelijat ovat luoneet. Yksi näistä on Yves Saint Laurent. Tämä erittäin tunnettu suunnittelija loi hiljattain uuden huulipunan Rouge Pur Couture Kiss & Love Edition. Tämä on jotain, josta jokaisen naisen tulisi pitää.yves-saint-laurent.jpg

Huomion Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Kiss & Love Editioniin vetää pakkaus. Tuote on piilotettuna kultaiseen pakkaukseen, jossa on musta tuotelogo ja piirretyt punaiset huulet. Kaikkein mielenkiintoisinta on huulipuna itsessään – värillinen puikko, joka on muotoiltu naisten huuliksi. Yhtä huomiota herättäviä ovat tuotteen sävyt: pink Le Rouge, dark orange Le Orange, purple Le Fuchsia ja nude Le Nu.

Uusi huulipuna Yves Saint Laurentilta kuuluu klassiseen Rouge Pur Couture Kiss & Love Edition kokoelmaan. Koko linjasto on täynnä intensiivisiä ja rohkeita värejä, koostumus on satiininen ja käyttö on helppoa. Nämä punat kestävät huulilla jopa 6 tuntia, riippumatta siitä mitä syömme tai juomme. Tämän lisäksi, ne pehmentävät ja kosteuttavat huulien ihoa antaen satiinisen lopputuloksen. Sinun tulee kuitenkin muistaa eräs erittäin tärkeä vinkki ammattimeikkaajilta: Rohkean huulipunan kanssa, kuten nämä Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture huulipunat ovat, käytä aina kevyttä silmämeikkiä. Sama myös toiseen suuntaan: jos teet vahvan silmämeikin, käytä kevyempiä sävyjä huulilla.

Ammattimaisessa huulipunan käyttämisessä ei ole kyse ainoastaan tuotteen levittämisestä. Ensin, sinun tulisi peittää kaikki epätäydellisyydet joita saattaa olla huulillasi. Tämän jälkeen anna huulillesi haluamasi muoto – voit käyttää hyödyksesi optista illuusiota. Voit käyttää tähän Yves Saint Laurenin Touche Eclat peiteväriä. Erityisellä siveltimellä – pienellä ja litteällä – laita Rouge Pur Couture huulipunaa huulien keskiosaan, ja hiero sitä keskeltä sivuja kohden. Ja näin huulimeikkisi on valmis!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *