Väritä huulesi! Phyto-Lip Twist sävytetty huulivoide

Täydellisen meikin rakastajille, Sisley prepared Phyto – Lip Twist a XXL huulivoide. Jokainen tyttö joka kaipaa täydellistä huulimeikkiä tulee olemaan tyytyväinen tähän tuotteeseen. Ja mikä parasta, sävyjä on useita.

sisley.jpgPhyto – Lip Twist Sisleyltä on ehdottomasti erittäin käytännöllinen meikki, joka on myös tehokas. Se mahtuu pieneen farkkujen taskuun tai meikkipussiin. Yhdessä pakkauksessa on 2,5g tuotetta. Tuotetta käytetään kuin mitä tahansa huulimeikkiä; yksi sipaisu riittää. Voit laittaa myös useita kerroksia, riippuen tietysti siitä millaisen lopputuloksen haluat huulillesi.

Sisley varmisti, että kaikille löytyy sopiva sävy. Phyto – Lip Twist huulivoidetta on saatavilla 15 eri punaisen, ruskean, pinkin ja violetin sävyssä. Näitä sävyjä ovat: Nude, Baby, Peach, Pinky, Berry, Cherry, Coral, Candy, Chestnut, Sugar, Litchi, Melon, Poppy, Love, Nut. Kaikki värit ovat intensiivisiä, mehukkaita ja syviä. Joissakin näissä on kiiltoa ja osa ainoastaan hehkuu; jälkimmäiseen voit laittaa hiukan huulikiiltoa päälle saadaksesi värin oikein pomppaamaan ja saadaksesi huulet näyttämään optisesti suuremmilta.

Phyto – Lip Twist Sisleyltä on tasainen levittää, se ei haalistu tai hierry pois päivän aikana. Tämä tuote ei ainoastaan värjää huulia, vaan sillä on myös muita ominaisuuksia. Kiitos kasviuutteiden, se ravitsee, pehmentää, koskteuttaa ja suojaa huulia UV-säteiltä ja kuivuudelta. Jos haluat että huulivoiteesi kestää pidempään, niin laita huulille ennen huulivoidetta pohjuste sekä puuteri, ja huulivoiteen jälkeen paina ylimääräinen huulivoide paperille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *