Haluatko viettelevän ilmeen vain 10 minuutissa? Nanolashin klusteriripsillä DIY Lash Extensions ovat mahdolliset!

ripsienpidennykset

Jokainen meistä haluaa vietellä katseellaan. Heikot ja harvat ripset ovat kuitenkin monien vitsaus. Valitettavasti tavalliset ripsivärit eivät useinkaan riitä korjaamaan tilannetta. Silloin Nanolashin DIY Eyelash Extensions voivat olla täydellinen ratkaisu!

Onko mahdollista tehdä ripsienpidennykset kotona?

On kiistatonta, että monet naiset kamppailevat ohuiden ja harvalukuisten ripsien kanssa. Tosiasia on, että ripset ovat äärimmäisen herkät. Lisäksi intensiiviset hoidot tai jopa aurinko voivat vaikuttaa niiden kuntoon negatiivisesti ja pilata ripsien ulkonäön.

Tähän asti useimmat naiset ovat joutuneet turvautumaan puolikestäviin ripsienpidennyksiin tai tekoripsiin. Molemmissa ratkaisuissa oli kuitenkin omat haittansa. Ensimmäisessä tapauksessa naiset, jotka valitsivat puolipysyvän vaihtoehdon, eivät ole voineet vaihtaa ilmettä moneen viikkoon. Toisessa tapauksessa he tuhlasivat aamulla paljon aikaa tekoripsien kiinnittämiseen.

Nanolashin  DIY Lash Extensions ovat kuitenkin täydellinen ratkaisu molempiin tapauksiin. Nämä kotona itse kiinnitettävät tekoripset auttavat sinua saavuttamaan luonnollisen näköisen lopputuloksen. Nämä käyttövalmiit ripsienpidennykset voidaan nimittäin kiinnittää vain 10 minuutissa.

Vaikutukset voivat kestää jopa 5 päivää, ja voit unohtaa lyhyiden ja harvalukuisten ripsien aiheuttamat ongelmat.

DIY Eyelash Extensions Nanolashilta – mistä on tarkalleen ottaen kyse?

DIY Lash Extensions -ripsien pidennykset ovat Nanolashin uutuustuote, jonka brändi on hiljattain päättänyt lanseerata. Vaikuttaa siltä, että tämä on vastaus jokaisen modernin naisen tarpeisiin.

Nämä klusteriripset on suunniteltu kotona itse tehtävään kiinnitykseen. Käyttämällä niitä voit unohtaa tekoripset tai ongelmalliset kauneushoitolakäynnit. Jokainen laatikko näitä ylellisiä klusteriripsiä sisältää 3 eri pituutta:

 • 10 millimetriä;
 • 12 millimetriä;
 • 14 millimetriä.
ripsienpidennykset
ripsienpidennykset

Yksi laatikko sisältää 36 klusteriripsiä 8 eri tyylissä, joista voit valita. Lisäksi Nanolashilta saat myös täydellisen eyelash extension kitin. Se sisältää:

 • bonder – erityinen ripsiliima, jonka avulla voit kiinnittää ripset kunnolla;
 • 36 ripsienpidennystä kolmessa pituudessa – valittavana on 8 eri tyyliä;
 • sealer – tuote, jonka avulla voit poistaa tahmean kerroksen ripsien päältä;
 • remover, jonka avulla tekoripset voidaan poistaa vahingoittamatta luonnollisia ripsiä;
 • applikaattori, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja joka on suunniteltu auttamaan ripsien kiinnittämisessä.

On helppo huomata, että Nanolashin itse kiinnitettävät klusteriripset voivat muuttaa täysin ilmeesi, ja niiden kiinnittämiseen kuluu vain 10 minuuttia!

Ripsien pidennykset kotona Nanolashin klusteriripsillä – miten se tehdään?

Kotona tehtävät ripsienpidennykset klusteriripsillä ovat vihdoinkin rantautuneet markkinoille! Lisäksi kotikäyttöisten klusteriripsien ei pitäisi aiheuttaa ongelmia edes niille, joilla ei ole aiempaa kokemusta. Sinun tarvitsee vain:

 • levittää kerros bonderia ja odottaa 30-60 sekuntia, kunnes aine on muuttunut tahmeaksi;
 • ota rykelmä klusteriripsiä applikaattorin avulla ja aseta ne noin 1 mm päähän ripsirajasta;
 • kiinnitä ripset applikaattorilla ja päällystä valmis ilme sealerilla tahmean kerroksen poistamiseksi.

Pakkauksessa on myös yksityiskohtaiset ohjeet. Sinun tulisi myös tietää, että DIY Eyelash Extensions on suunniteltu sekä ammattikäyttöön että kotikäyttöön. Kiinnitys on yksinkertaista ja miellyttävää, mitä monet meistä varmasti arvostavat.

ripsienpidennykset

Ylelliset DIY Lash Extensions – yhteenveto

DIY Lash Extensions -ripsienpidennykset antavat mahdollisuuden tehdä omat ripsienpidennykset kotona. Nämä käyttövalmiit klusteriripset ovat pehmeän joustavia ja sulautuvat hyvin luonnollisiin ripsiin.

Ripsien pidennykset kotona ovat tulleet mahdollisiksi Nanolashin ylellisten tekoripsien ansiosta. Kyseessä on epäilemättä premium-tuote, joka täyttää vaativimpienkin naisten odotukset. Vain 10 minuutissa naiset voivat saavuttaa näyttäviä tuloksia ripsien muotoilussa.