Meikki ei ole koskaan täydellinen ilman huulipunaa

Meikki ei ole koskaan täydellinen ilman huulipunaa. Pierre Rene tietää tämän todella hyvin, ja tästä syystä he loivat todella mahtavat huulipunat: Slim Lipstick Rich ja Slim Lipstick Soft. Sarja sisältää 23 sävyä, joten jokaisen meistä pitäisi kyetä löytämään se poikkeuksellinen ja täydellinen väri. Katsotaanpa, millaisia Pierre Renen huulipunat oikein ovat.pierre-rene.jpg

Slim Lipstick Rich Pierre Reneltä antaa puolimattapintaisen viimeistelyn huulille. Huulipunat ovat runsas pigmenttisiä ja vedenkestäviä. Takaavat intensiivisen värin, pitkän keston ja täydellisen peittävyyden. Huulipuna tulee laittaa kahtena kerroksena siveltimellä. Slim Lipstick Rich löytyy väreillä punainen, persikka, ruskea ja karhunvatukka. Kuitenkin Slim Lipstick Soft kosteuttaa ja tasoittaa huulia. Lisäksi suojaa huulien herkkää ihoa kuivumiselta ja auringolta. Slim Lipstick Softissa on voidemainen koostumus ja hienovarainen tuoksu. Tämän sarjan huulipunat, tulee laittaa kahtena kerroksena ohuella siveltimellä. Slim Lipstick Soft löytyy ihon, punaisen ja vaalenpunaisen sävyillä; jokainen omassa kotelossaan.

Slim Lipstick Rich ja Slim Lipstick Soft Pierre Reneltä ovat mustissa purkeissa, joissa läpinäkyvä korkki. Huulipuna tulee esiin kun kääntää mustaa purkin pohjaa. Kulmaan leikattu huulipuna helpottaa huulien meikkaamista, näin on helpompi myötäillä huulien muotoja. Tämän sarjan huulipunat sisältävät luontaisia ainesosia: kiillettä, silikoonia, rautaoksideja, kosteuttavia ja pehmentäviä vahoja ja kasviöljyjä. Koostumuksesta löytyy myös parabeenejä, nestemäistä parafiiniä, alkoholia ja hajusteita.

Miten saat Pierre Rene huulipunat kestämään pidempään ja näyttämään paremmilta? Huulien iho tulee pohjustaa sokerikuorinnalla. Yksi teelusikallinen sokeria sekoitetaan yhteen teelusikalliseen hunajaa. Tämä sekoitus kuorii kuolleet ihosolut, kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Tämän jälkeen tulee laittaa huulirasvaa ja, kun se on imeytynyt laitamme – Pierre Renen huulipunan. Jos haluat pidentää huulipunan kestoa vielä entisestään, laita huulia vasten liina ja levitä mattasävyistä tai läpinäkyvää puuteria paperin läpi. Ennen Slim Lipstick Richin & Softin laittoa voit peittää huulesi meikkivoiteella tai pohjameikillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *