Lashcode Ripsiväri: Määrittele Ripsiesi Kauneus

hyvä ripsiväri lyhyille ripsille - LashcodeRunsaat, terveet ja ihanan pitkät ripset – joka naisen unelma. Unelma upeista ripsistä ja kauniista silmämeikistä toteutuu tänään Lashcode -ripsivärin ansiosta. Lashcoden innovaatio ja uniikkius piilevät sen kyvyssä tarjota sekä tajunnanräjäyttävää meikkiä ja syvää ravitsemusta, tehden ripsistä täydellisemmät päivä päivältä.

Lashcode lähestyy silmämeikin ja huolenpidon aihetta mestarillisesti. Kompromisseihin ei ole varaa. Kaiken on oltava täydellistä: ergonominen, täydellisesti muotoiltu spiraaliharja; puuterinen ja ei-tahmea koostumus; todella mustat pigmentit; hoitavat ainesosat, jotka antavat ripsille ennenkokemattoman muodon ja pituuden.

hyvä ripsiväri - LashcodeLashcode -ripsiväri on korkealaatuisten hoitavien ainesosien lähde. Sisältö on mukava yllätys ja – rehellisesti – jättää kaikki muut ripsivärit taakseen. Innovatiivinen koostumus – joka perustuu parhaimpiin ainesosiin – paljastuu menestykseksi: se takaa oikeat ainesosat ripsien kunnon palauttamiseksi ja ulkonäön parantamiseksi.

Lashcode -ripsiväri koostuu:

 • E-vitamiini – luonnollinen antioksidantti.
 • Arginiini – korjaa ja vahvistaa lipidikerrosta ja stimuloi ripsien kasvua, ehkäisten niiden irtoamista samalla.
 • Pantenoli – tarjoaa hoitavia ja vahvasti kaunistavia ominaisuuksia, tekee ripsistä pehmeämmät, sileämmät ja joustavammat.
 • Soijansiemenuute – suojaa, kosteuttaa, stimuloi ripsien kasvua, toimittaa ravintoaineita ripsien sisäpuolelle: proteiineja, hyviä rasvahappoja, hiilihydraatteja, lesitiiniä, katkeamista ja kuivuutta ehkäiseviä sitosteroleja, flavonoideja ja A-, B1-, B2- ja B3-vitamiineja.
 • Vehnänversouute – tekee ripsistä sileät ja kosteutetut; paikkaa ja pitää ne kiiltävinä, ehkäisee värin haalenemista.
 • Baicalin (Baicalin Skullcap -uute) – suojaavien ja antioksidanttisten flavonoidien rikas lähde. Pitää ripset nuorina ja eloisina.

Lashcode on ainoa ripsiväri, joka elvyttää ja ravitsee ripsiä intensiivisesti. Vitamiinien voima, kasviuutteet ja suojaavat ainesosat puolustavat ripsiä vaurioilta. Täydellisen pituuden ja paksuuden antava koostumus tekee ripsistä häikäisevän näköiset. Silmät korostuvat vain yhden vedon jälkeen. Harjan muoto ja koko sopii kaikenmuotoisille ja -tyyppisille silmille. Se on pieni, elliptinen ja siinä on pienet sekä joustavat silikoniharjakset, jotka erottelevat ripset tehokkaasti, taivuttaen niitä ylöspäin ja luoden ripsiväriviuhkan. Harja pääsee käsiksi jokaiseen ripseen ja lisää tuuheutta.

Ripsi ei ole vedenkestävä mutta se ei silti tahri, kosteudesta huolimatta. Se kestää monta tuntia ripsissä. Lashcode -ripsiväri on yhtä parhaan laadun kanssa ja on hintansa arvoinen.

Lue lisää: lashcode.fi

14 Comments “Lashcode Ripsiväri: Määrittele Ripsiesi Kauneus”

 1. Milla28

  Täydellinen ripsiväri mulle. Antaa paksuutta ilman paakkuja, erottelee ripset, kestää kauan ja on tehokas. Ei ärsytä silmiä, joka on tärkeää minulle piilolinssien käyttäjänä. Pysyy meikkilaukussani 🙂

  Vastaa
 2. MArjut

  Mulla on jo suosikkiripsari mutta tätä vois kokeilla. Kiinnostaa se, että tää hoitaa ripsiä

  Vastaa
 3. Bella

  siistit tulokset, kuten muissa huippuluokan ripsiväreissä. Muuten ripseni näyttivät samalta ja olivat joustavat muutaman tunnin käytön jälkeen. Muut ripsivärit jättävät ripset jäykiksi. Ja toinen mukava yllätys – pehmeät ripset 🙂

  Vastaa
 4. Keskiyön_jälkeen

  Maskara sai minut pitämään omista ripsistäni 🙂 lisäksi se on kestävä, ei anna pandasilmiä, eikä irtoa. Paras ikinä.

  Vastaa
 5. mee

  Syvä, intensiivinen väri, ei haihdu päivän aikana.

  Vastaa
 6. Helena

  Katsomalla tuubia voi nähdä sen olevan korkealaatuinen tuote. Hyvää laatua alusta loppuun: loistava lopputulos, pitkäkestoinen ja paras koskaan käyttämäni silikoniharja.

  Vastaa
 7. anni

  Paras ripsiväri maailmassa 🙂 Näyttää siltä, että olis tekoripset joka päivä 🙂 kestää eri olosuhteet. Ripsiväri nro. 1 mulle 🙂

  Vastaa
 8. kaisa

  Mun tapauksessa tulokset ei ollu näin hyviä. Ripset oli pidemmät, taivutetut mut paksuus ei oikeen miellyttäny. Ripsivärin etu on helppokäyttöisyys, eka kerros peittää ripset ja näyttää hyvältä.

  Vastaa
 9. anita

  Käytin tätä kerran kaverin luona, ihan ok mutta voisin ostaa yhtä hyvän puolet halvemmalla

  Vastaa
 10. Moonika Perälä

  Täysosuma! Pidin Chanelin ripsiväreistä mutta niissa on yksi haitta, ne irtoavat ripsistä ja muuttuvat paksuksi mössöksi avaamisen jälkeen. Lashcode tekee ripsistä yhtä kauniit kuin Chanel mutta kestää paremmin. Tuubi on melkeen loppu mutta koostumus on edelleen sama.

  Vastaa
 11. kiki

  Mistä tätä saa??

  Vastaa
  • Ronja35

   Luulen, että vaan viralliselta verkkosivulta

   Vastaa
 12. jatta

  Näin ripset tällä ripsivärillä ja se näytti upeelta mutta mietin, jos se oikeasti hoitaa ripsiä

  Vastaa
 13. Maggisöpis

  tää autto mua, koska mun ripset on tosi kuivat ja hauraat – käytin vedenkestävää ripsaria noin 2 vuotta ilman taukoja.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *