Kirkas Kasvo – Kotikonstit Värien Poistamiseen!

Täydellinen syntymämerkiltä ja akneilta vapaa iho on mahtavaa! Jokainen haaveilee täydellisen kimmoisasta ja raikkaan hohtavasta ihosta – mutta monet ihoongelmat voivat vääristää auringonvalon ja kasvojen värin.

Jokainen meistä haluaa näyttää hyvältä kasvoissaan, ja tässä artikkelissa keräämme parhaimmat kotitekoiset luonnolliset lääketieteelliset menetelmät värihäiriöiden poistamiseksi ja auringonvalon korjaamiseksi.

On monia syitä, miksi ihon väri saattaa muuttua. Jos tunnet ihosi värin muuttuneen äskettäin, sinun kannattaa käydä terveystalossa tarkistamassa se. Ensimmäiset oireet, kuten punoitus ja kuivuus, voivat olla merkki ekseemasta tai hyvin allergisesta ihosta. Hormonitasojen muutokset, stressi, univaje ja ympäristötekijät voivat myös muuttaa ihon väriä ja kirkkautta.

Ihosi värin voi päästä eroon tehokkaasti luonnollisilla menetelmillä, jotka voit toteuttaa kotona:

1. Kasvojen saunaa voidaan menestyksekkäästi käyttää värin, kiristävyyden ja elastisuuden palauttamiseksi, sekä parantaa ihon kudosten kimmoisuutta. Voit ripotella riittävästi jauhettua suolaa, jauhettua kamomillauutetta ja rosmariininlehtiä ruuanlaittoon ja keittää sitten seoksen 1-2 litraan vettä. Anna liemet hautua ja laske seos sitten lämpimään. Laita kasvot alimpaan kattilaan, peittää pää pyyhkeellä ja hengittää lämmintä höyryä viiden minuutin ajan. Toista joka aamu.

2. Juice-maskit ovat hyviä ihon heleyttämiseen. Yleensä mehuja voidaan käyttää sekä ihon punoituksen poistamiseen että pigmentin kirkastamiseen. Sitruunamehua tapana sekoittaa hunajan ja oliiviöljyn kanssa ja tehdä seos lempeäksi saippuaksi. Voit levittää tämän viileän seoksen kasvoille ja pitää sitä paikoillaan noin puoli tuntia. Tämä maski ei sovi herkälle, punoittavalle tai ärtyneelle iholle!

3. Kasvi- ja yrttiuutteet ovat hyvin tutkittu ihonhoitotuote. Nämä tuotteet sisältävät useita yrttejä, kuten aloe vera, kamomilla ja rosmariini, jotka auttavat vähentämään punoitusta ja kirkastamaan ihon sävyä. Voit saada ne apteekista tai apteekkiketjuista. Valitse tuotemerkki hyvämaineiselta valmistajalta.

4. Täysjyväjauhot ovat ihanan kuorivia ja taistelevat siihen tarkoitukseen. Valmistele täysjyväjauhojen maski yhdistämällä riittävä määrä täysjyväjauhoja, lämmin vesi ja oliiviöljy. Levitä huolellisesti puhtaalle iholle ja anna vaikuttaa 10–15 minuutiksi. Pese sitten kasvot lämpimällä vedellä.

5. Hiekkamaskit ovat tosiasiallisesti todella tehokkaita värihäiriöihin. Ota öljytön hiekka ja voit sekoittaa sen laimeaan oliivi- tai kookosöljyyn, jotta saat paksumman seoksen. Levitä tämä pesemättömälle iholle ja anna vaikuttaa 20–25 minuuttia. Pese sitten kasvot lämpimällä vedellä.

6. Hedelmät voivat olla erittäin tehokkaita silloin, kun sitä käytetään oikein. Hedelmiä kuten banaaneja, kurkkuja, kaalia tai papaijaa voidaan lievittää pigmentoinnin ja loukkaantuneisuuden poistamiseksi. Valmista italialainen vettä kykenemällä sekoittamaan osa näistä hedelmistä ja levittämällä tämän seoksen kasvoille. Pidä se kasvoilla yötä ja pese kasvot herätessä.

7. Viinietikka on toinen tehokas menetelmä kasvoilla olevien värinmuutosten hoitamiseksi. Se sisältää erittäin tehokkaita hapatekijöitä, joita ihosi tarvitsee kirkastuakseen. Sekoita osa liukenevasta sokeria osan viinietikkaa ja osan vettä ja levitä seoksen kasvoille kymmenen-viidentoista minuutin ajan. Pese sitten kasvosi lämpimällä vedellä.

Näitä luonnollisia menetelmiä voidaan soveltaa useimmiten, ja saat parhaan mahdollisen tuloksen. On muistettava, että on olemassa joitain haittavaikutuksia, joita pitää huomioida. Jos havaitset epämiellyttävää ihottumaa ja punoitusta, kannattaa lopettaa hoito heti ja käydä lääkärillä.

Halusit sitten terveen, syvän sävyn tai kunnollisen värihäiriön, voit saavuttaa sen näillä helppojen kotiohjeiden avulla. Älä unohda, että paras tapa tavoittaa ihon tasapaino on terveellisiä ruokia, vakaa psykososiaalinen tasapaino ja luonnollisiin ihonhoitotuotteisiin siirtyminen. Valitse tuotemerkki ja päätä, mikä sopii parhaiten asiakkaidesi tarpeisiin päätöksesi perustuen.