Luonnollinen hiustenhoito. Öljyjen voima Nanoil -tuotteissa

luonnollinen hiusöljy NanoilNanoil hiusöljyt ovat uutuus hiustenhoitomarkkinoilla. Ne eivät ole yksinkertaisia öljyjä – ne sopivat ihanteellisesti kolmelle huokoisuustyypille. Lue Nanoilin kolmesta hiusöljystä, jotka perustuvat luonnollisiin kasviöljyihin: suorille ja vaurioalttiille hiuksille (vähähuokoisille); takkuisille ja ongelmallisille hiuksille (keskihuokoisille); kiharille ja vaurioituneille hiuksille (korkeahuokoisille). Valitse itsellesi paras vaihtoehto!

Tällaista tuotetta ei ole ollut ennen. Lisäksi, mikään tuottaja ei ole tutkinut hiusten rakennetta eri vauriovaiheissa ja tehnyt hiusten kunnolle sopivaa hiustenhoitotuotetta. Nanoil hiusöljyt ovat ainoat tuotteet, jotka pystyvät täyttämään vähä-, keski- ja korkeahuokoisten hiusten tarpeet. Tuotteiden pääainesosa on luonnolliset öljyt, jotka sisältävät täydellisen määrän välttämättömiä rasvahappoja tietylle hiustyypille. Avain menestykseen – hiusten öljyäminen huokoisuuden (hiusten kunnon) mukaan.

Nanoil for low porosity hair

Mistä se on tehty?

Se on sekoitus yhdeksää täynnä rasvahappoja olevaa luonnollista öljyä. Nanoil for low porosity hair sisältää setripuuöljyä (Siperianmänty), kookosöljyä, arganöljyä, risiiniöljyä, karitevoita, maracuja öljyä, babassu öljyä, monoi öljyä (Tahitin tierakukka) ja cupuacu voita. Tuotetta on vahvistettu seuraavilla ainesosilla: Kerastim ja Baicapil (ehkäisee hiustenlähtöä; stimuloi hiuskasvua), UV-filtteri, pantenoli, A- ja E-vitamiinit.

Miten se toimii?

Nanoil for low porosity hair vaikuttaa sekä hiusten sisäpuolella että ulkopuolella. Se hallitsee päänahan toimintoja, tasoittaa PH-tasoa, ehkäisee liiallista talituotantoa ja pitää täten rasvaisuuden loitolla. Nanoil hiusöljy suojaa herkkiä hiuksia lämpötilan ja auringonvalon haitallisilta vaikutuksilta, ehkäisee kuivuutta ja pitää hiukset kosteutettuina. Lisäksi, se vahvistaa päänahan ja hiusten luonnollista lipidikerrosta. Öljy helpottaa muotoilua latistamatta hiuksia.

Kenelle se on?

Nanoil for low porosity hair on ihanteellinen öljy heille, jotka kärsivät raskaista, suorista hiuksista, jotka eivät ole vaurioituneet mutta vaikeat muotoilla. Se toimii myös vaikeasti kiharrettaville hiuksille. Se on loistava tuote hiusten ollessa jatkuvasti altistuneita korkeille lämpötiloille ja auringonvalolle, esimerkiksi päiväntasaajan lähettyvillä olevissa maissa.

Nanoil for medium porosity hair

Mistä se on tehty?

Se on yhdistelmä kuutta tarkoin valittuja öljyjä, jotka sisältävät suuria määriä kertatyydyttämättömiä omega-7 ja omega-9 rasvahappoja. Nanoil for medium porosity hair sisältää macadamia öljyä, arganöljyä, marula öljyä, jojoba öljyä, maracuja öljyä ja kookosöljyä. Sisältöä voimistaa toimintaa parantavat ainesosat – Kerastim (ehkäisee hiustenlähtöä), Baicapil (hiuskasvuun), UV-filtteri, A- ja E-vitamiinit.

Miten se toimii?

Se vaikuttaa hiusten sisä- ja ulkopuoleen. Nanoil for medium porosity hair pitää kosteustason optimaalisena ja parantaa päänahan verenkiertoa. Tuloksena arvokkaiden ravintoaineiden imeytyminen paranee. Öljy vahvistaa luonnollista suojakerrosta, korjaa hiustuppia, vaikuttaa haurauteen, jälleenrakentaa vaurioita ja ehkäisee kaksihaaraisia. Nanoil hiusöljy palauttaa kiillon ja silkinpehmeyden, helpottaa harjausta ja muotoilua, kesyttää kurittomat ja takkuiset hiukset sekä tarjoaa pysyvän suojan haitallisilta ulkoisilta tekijöiltä.

Kenelle se on?

Innovatiivinen Nanoil for medium porosity hair on luotu suurimalle osalle naisista – heille, jotka eivät pysty hallitsemaan hiuksiaan. Se on täydellinen ratkaisu heikoille hiuksille, jotka ovat hauraat, halkeilevat, vähitellen huonokuntoiset ja alttiit iho-ongelmille, esimerkiksi hilseelle. Nanoil for medium porosity hair vaikuttaa takkuisiin, aaltoileviin, vaikeasti kesytettäviin, irtoaviin ja elottomiin hiuksiin.

Nanoil for high porosity hair

Mistä se on tehty?

Se on sekoitus kuutta luonnollista öljyä, jotka sisältävät enimmäkseen omega-3 ja omega-6 monityydyttämättömiä rasvahappoja. Öljy on suunniteltu vaurioituneille hiuksille. Nanoil for high porosity hair sisältää manteliöljyä, arganöljyä, helokkiöljyä, avokado öljyä, maracuja öljyä ja pellavansiemenöljyä. Sisältöä vahvistaa kaksi innovatiivista ja vahvistavaa ainesosaa hiuskasvua varten (Kerastim ja Baicapil), UV-filtteri, keratiini, pantenoli, silkki, lanoliini, E-vitamiini.

Miten se toimii?

Tämä versio tarjoaa intensiivisimmät vaikutukset. Se elvyttää syvästi, vahvistaa hiuksia ja sulkee suojakerroksen. Öljy jälleenrakentaa vaurioita ja tuo suojan haitallisilta tekijöiltä kellon ympäri. Nanoil for high porosity hair ravitsee vahvasti, kosteuttaa kunnolla, ehkäisee kuivumista ja hallitsee päänahan prosesseja. Se vähentää takkuja, sähköisyyttä, elottomuutta, haurautta, kaksihaaraisia ja poistaa hilseen kaltaiset ongelmat. Se poistaa rasvaiset juuret ja kuivat latvat. Nanoil palauttaa eloisuuden, pehmeyden ja kiillon sekä estää hiustenlähdön.

Kenelle se on?

Nanoil for high porosity hair – pelastus rasittuneille, heikoille, irtoaville, kuiville ja hauraille hiuksille kaksihaaraisille. Tuote auttaa esimerkiksi ihmisiä, jotka ovat huonontaneet hiustensa kuntoa monien muotoilukäsittelyjen, säännöllisen värjäämisen ja muotoiluvälineiden kuumuuden takia. Nanoil auttaa “käristyneitä” ja latistuneita hiuksia mutta sopii myös luonnollisesti korkeahuokoisille hiuksille (kiharille).

öljy kaikille hiustyypeille Nanoil full

HIUSÖLJYT OVAT IHANTEELLISIA KAIKILLE

Monet naiset (ja miehet) tulevat taatusti rakastumaan Nanoil hiustuotteisiin. Jokainen voi löytää itselleen sopivan kolmesta versiosta, sillä Nanoil täyttää kaikki tarpeet ja ratkaisee kaikki ongelmat – kun tarvitset hellävaraista tukea ja intensiivistä hoitoa.

Se on elegantti, kätevä ja monipuolinen tuote. Valitset itsellesi parhaan version, käytät sitä säännöllisestä ja odotat vaikutuksia muutaman käyttökerran jälkeen. Tuote on äärimmäisen tehokas ja helppokäyttöinen. Mukava kultainen pumppu sopii yhteen pullon mustan ulkomuodon ja puukorkin kanssa – mutta on myös hyvin käytännöllinen ja hyödyllinen.

Käyttötavan vapaa valinta takaa myös miellyttävän käytön. Nanoil hiusöljyt ovat erinomaisia hiusöljyhoitoon kuiville tai märille hiuksille, öljysuihkeeksi tai kulhossa öljyämiseen. Niitä voi käyttää monella eri tavalla; valitset itsellesi sopivan menetelmän.

Lisää tietoa Nanoil tuotteista voi löytää osoitteesta www.nanoil.fi

19 Comments “Luonnollinen hiustenhoito. Öljyjen voima Nanoil -tuotteissa”

 1. Emilia

  vihdoin on helpompaa valita sopiva öljy hiuksille, olen jo käynyt läpi monet seikkailut öljyjen kanssa 🙂

  Vastaa
  • Saara

   kamppailin kookosöljyn kanssa 🙂 kokeilin muutamia erilaisia eri merkeiltä, koska luulin öljyssä olevan jotain vikaa, sillä hiukseni näytti katastrofilta ja kaikki muut oli tyytyväisiä vaikutuksiin ja kertoivat miten se tekee ihmeitä!

   Vastaa
 2. viola

  Äsken hiukseni olivat todella kuivat vaikka käytin hoitoainetta jokaisen pesun yhteydessä. Lukemasatni nyt, hoitoaine voi olla hiusteni ulkonäön aiheuttaja. Haluan kokeilla tätä öljyä mutta en tiedä, mikä olisi paras.

  Vastaa
  • Lisbet

   iltahelokkiöljy on täydellinen valinta hiuksillesi

   Vastaa
   • anna_molli

    Voin vahvistaa, olen myös käyttänyt sitä. Sitten hullaannuin arganöljyyn ja manteliöljyyn ja sekoitin niitä keskenään, kokeilin öljyämistä kulhossa yrttiuutteen kanssa ja sitten sain vihdoin tarpeekseni ja ostin nanoilin 🙂 Käytän sitä noin kahdesti viikossa, kiedon hiukset pyyhkeeseen ja annan vaikuttaa muutaman tunnin, joskus yön yli. En enää saa nauttia omien öljyseoksien tekemisestä mutta tällä tavalla säästän aikaa ja rahaa, koska öljyjen ostamiseen erikseen meni omaisuus.

    Vastaa
 3. neitilintu

  Muutama päivä sitten sain öljyn (medium porosity hair) ja olen öljynnyt hiukset kahdesti sen jälkeen. Haluan lisää hiuksia ja haluan paksummat hiukset mutta on odotettava hieman kauemmin. Kahden käyttökerran jälkeen voin nähdä pehmeämmät ja kosteutetut hiukset. Se on toinen käyttämäni öljy, ennen käytin pellavansiemenöljyä.

  Vastaa
 4. Niina

  Nanoil on upea! Hiukseni eivät tarvitse mitään muuta!

  Vastaa
 5. elli25

  Tein niin väärin… hankin hiuspidennykset:( vaikutus?luonnolliset hiukset tuhoutus kokonaan ja ne oli leikattava pois ja kaikki näyttää hirveeltä. Voiko hiuksia kasvattaa edes vähän? Käytin risiiniöljyä mutta hiukset täyty pestä kahdesti päivässä

  Vastaa
  • natalia_kauneuss

   Olen pahoillani tilanteestasi, poltin hiukseni kerran suoristusraudalla ja sitä oli leikattava paljon. Mitä öljyihin tulee, olen käyttänyt nanoilia monia kuukausia ja jopa kampaajani huomasi, että hiukset kasvavat nopeammin ja kaksihaaraisia ei enää ole. öljyjen lisäksi tuotteessa on ylimääräisiä ainesosia, jotka saavat hiukset kasvamaan nopeammin. Toimi ainakin minun kohdallani

   Vastaa
 6. Katja

  voiko öljyjä käyttää jos hiukset rasvoittuvat tosi nopeasti?

  Vastaa
  • majratt

   Öljyjä öljyisiin hiuksiin? Kuulostaa oudolta. On paras ostaa shampoo öljyisille hiuksille, eikö?

   Vastaa
   • Oliivi92

    Hiukset muuttuu öljyisiksi, koska päänahka on tosi kuiva ja siksi tulisi käyttää öljyjä, vain luonnollisia sellaisia, ilman kuivaavia silikoneja, alkoholeja yms..

    Vastaa
  • j.a.

   Tietenkin voi, tarkista vain mitkä öljyt sopii sun hiustyypille ja tässä tapauksessa teepuuöljy olis varmaan paras

   Vastaa
   • Isabella

    Hiusten öljyäminen nanoililla auttoi eniten. Kerran elämässäni pesin hiukset aamulla ja ne olivat rasvaiset jo iltapäivällä. Se oli kamalaa. Yleensä levitin öljyä suoraan kuiviin hiuksiin ja yritin pitää sitä hiuksissa noin 3 tuntia ja joskus käytin öljyä kulhossa mutta nokkosuutetta veden sijaan. Todella mukava tapa, hieman hauska. Nopein tapa on kuitenkin levittää öljyä suoraan hiuksiin 🙂

    Vastaa
 7. sonja_o

  Olen käyttänyt sitä kaksi viikkoa mutta en ole huomannut mitään erikoista

  Vastaa
  • Karoliina

   En tiedä, mitä tuloksia haluat saada tai mitä nanoilia olet käyttänyt ja jos olet valinnut huokoisuustyypillesi sopivan mutta vaikutuksia täytyy odottaa hieman kauemmin… se riippuu myös öljymäärästä ja menetelmästä. Ehkä sinun tulisi muuttaa jotain?

   Vastaa
 8. Lilja L

  Mikä öljyämismenetelmistä on paras? Onko mikään niistä paras?

  Vastaa
  • eveliina19

   Sitä mäkin mietin mutta vaikuttaa siltä, että öljy kuuluu jättää hiuksiin. Joten levitän öljyä illalla, annan vaikuttaa yön yli ja pesen pois aamulla. Tuntuu siltä, että kaikki hyvät ainesosat ovat saaneet vaikuttaa ja tunkeutua hiuksiin

   Vastaa
 9. Karita

  mikä sisältö <3 voin nähdä muutaman suosikkiöljyistäni ja silkin! <3 rakastan sitä 🙂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *