Kauniit Kädet ja Jalkasi Kotoa Ilman Talosta Ulospääsyä – Ihonhoito Käsille Ja Jaloille Kotonasi

Jokaisen (jokaisen) ihmisen kädet ja jalat ovat erittäin tärkeitä. Se on tapa, jolla he kommunikoivat muiden kanssa ja miten he kokevat itsensä muihin verrattuna. Oleellista on, että käsien ja jalkojen iho pysyy kosteat ja terveenä pitämään niitä parhaassa mahdollisessa kunnossa. Siitä huolimatta, monet ihmiset eivät ole aina aikaa käydä kosmetologin tai salonkiin hoitamaan ihoansa oikein.

Onneksi nykyaikana on helppo ja kätevä tapa pitää käsien ja jalkojen iho hyvin hoidettuna ilman, että pitää poistua talosta. Tämän avulla voit huolehtia kädet ja jalat kotona, ja sinun ei tarvitse miettiä, mitä teet. Ja toisin kuin uskotaan, hoidon aloittamiseksi ei tarvita kalliita tuotteita tai laitteita. Alla olemme antaneet joitakin vinkkejä, joita voit seurata ja jotka auttavat sinua saamaan kauniit ja terveet kädet ja jalat.

Kosteutta Käsillesi Ja Jaloillesi

Jotta käsien ja jalkojen iho pysyy terveenä ja kosteutettuna, on tärkeää saada tarpeeksi nestettä. Yksi tapa tähän on juoda tarpeeksi vettä pitämään ihosi terveenä ja kosteutettuna. Voit myös ruiskuttaa vettä käsiin ja jaloihin useita kertoja päivässä ja ruokkia näitä alueita suihkukremilla tai suihkusaippualla. Jos vilvoittaminen on liian hankalaa, voit yrittää ruiskuttaa suihkukremiä tai saippuaa kämmenellesi ja levittää varovaisesti sitä käsivarsille tai jaloillesi tyynyn alle. Näin saat saman vaikutuksen luonnollisena kosteutuksena.

Voit myös lisätä kosteutta käsille ja jaloille pyyhkimällä ne pehmeän kostealla liinalla tai tuoreella viiltelyllä. Tuore viiltely auttaa kuoria pintakerroksen ihosta ja poistamaan kuolleet taiveihon kerrokset, jotka estävät kosteen pääsyn ihon alle. Kosteuden lisäksi se auttaa kehittämään ja vahvistamaan ihon tasapainoa. Se on myös hyödyllistä, sillä tuore viiltely parantaa ihon sävyä ja elastisuutta.

Hoida Kynsisi Ja Korvasi Kotonasi

Kynsien ja korvien hoitaminen on tärkeää pitääksesi ne terveinä ja estääksesi bakteerien ja infektioiden leviämistä. Kylpyammeessa kylpeminen ja veden lisääminen kunnes se peittää jalkasi on loistava tapa hoitaa käsien ja jalkojen ihoa. Voit lisätä hieman suolavettä tai oliiviöljyä kylpyyn lisäämään luonnollista kosteutta ja samalla estämään kynsien ja korvien kuivumista. Suihkuta sitten kylvyn jälkeen hoitavaa geeliä käsille ja jaloille, jotta iho saa tarpeeksi nestettä ja rauhoittavat ominaisuudet.

Kynsien ja korvien hoitoon on myös erilaisia tuotteita, kuten kynsien leikkurit, kynsilakat ja kynsilakanpoistoaineet, erityiset korvakytkinpuhdisteet ja korvasuihkeet. Pidä ne erillä kosteudesta ja säilytä ne puhtaana ja desinfioituna. Tarvittaessa voit käyttää erityisiä korvakytkimenpuhtausaineita ja korvansuihkeita poistaaksesi korvien epäpuhtaudet. Niillä on myös antiseptisia ominaisuuksia, mikä auttaa estämään bakteerien leviämisen ja ihonterveyden ylläpitämisen.

Kauniit Kynnet Ulospääsyä Talosta

Ei ole juurikaan salonseja, jotka saisivat kynnet tai korvat terveinä ja kauniina. Onneksi uusia teknologialaitteita on kehitetty, joiden avulla voit tehdä kaiken saman kotona. Monet markkinoidut ihonhoitolaitteet kuten kynnilakkapuhdistajat ja erityiset korvakoruputket ovat nyt helposti saatavilla ja yksinkertaisia ​​käyttää. Niillä on todennäköisesti parempi vaikutus ja ne tuovat sinulle paremman ja kauniimman ihon.

Kynsilakkapuhdistaja poistaa hienosti kynsiepät ja kuolleet ihokarvat sekä puhdistaa ja kirkastaa kynnet, jotta ne näyttävät kirkkailta ja terveiltä. Koska se ei tarvitse desinfiointiainetta, myös pöly ja haitalliset bakteerit voidaan helposti ja tehokkaasti poistaa. Erityiset korvakoruputket auttavat estämään vieraiden aineiden pääsyn tai kertymisen korvaan ja ovat erinomaisia ​​estämään tarttuvia infektioita ja loisten leviämistä.

Voit Pidätä Kätösi Ja Jalkasi Kauniina

Huolimatta siitä, kuinka suuri rasitus näille alueille on päivittäin, niillä ei tarvitse tehdä paljon rasitusta saadakseen kauniita ja terveitä käsiä ja jalkoja. Hoitoaineiden, kosteuttavien tuotteiden ja laitteiden avulla voit hoitaa kätesi ja jalkasi oikein ja pidentää ihon elinikää. Voit ennaltaehkäistä infektioita ja loisia, säilyttää ihon sävyn ja joustavuuden ja pitää kynnet ja korvasi puhtaana ja hyvinvoivina.

Verkossa on paljon sivustoja, jotka tarjoavat erityisi