Silmämeikki huopakynällä! Maybelline Master Graphic -eyeliner

Silmien rajaaminen saattaa toisinaan olla melko haasteellista, etenkin, jos et ole koskaan ennen käyttänyt rajauskynää. Onneksi Maybelline on pelastamassa uudella aloittelijoille ja ammattilaisille suunnitellulla Maybelline Master Graphic – rajauskynällä, jossa on huopakärki.

Maybelline Master Graphic muistuttaa huopakynää: sen sivellin on leikattu kulmaan, se antaa vahvan sävyn ja värin, ja korkki suojaa sitä kuivumasta. Yhdellä sipaisulla Maybelline rajauskynä luo minkä tahansa muotoisen viivat mitä tarvitset. Kääntämällä sivellintä voit valita haluatko paksun, ohuen, suoran vai kissamaisen viivan. Jos sinulla on taiteellisia kykyjä, tämän kynän käyttämisessä ei pitäisi tulla mitään ongelmia.maybelline.jpg

Maybelline Master Graphic rajauskynässä on tumma musta sävy ja se kuivuu nopeasti. Ole kuitenkin varovainen, että et sotke luomiasi ja niille jo tekemääsi meikkiä. Maybelline Master Graphic rajauskynä pysyy iholla pitkään, se ei ala karisemaan eikä sen väri haalistu. Se on täydellinen smokey eye meikkiin tai nudemeikkiin.

Miten Maybelline Master Graphic kynää käytetään? Meikkipohjan laittamisen ja luomivärin jälkeen voit jatkaa rajauskynään. Tue kyynärpääsi tasaista pintaa vasten, ja nosta käsi poskelle. Piirrä viiva niin lähelle ripsirajaa kuin vain pystyt, yhdellä tasaisella vedolla. Jos kokeilet rajausta ensimmäistä kertaa, kokeile piirtää muutama kiintopiste ripsirajaan, ja yhdistä pisteet suorilla viivoilla. Piirtääksesi ”hännänpään” nosta viivaa hiukan ylöspäin tehdäksesi optisen illuusion suuremmista silmistä. Voit käyttää apunasi teelusikkaa, se tekee rajaamisesta huomattavasti helpompaa. Etkö tiedä millainen viiva sinun tulisi piirtää? Tänä vuonna on erittäin muodikasta piirtää paksu viiva jossa on piste päässä. Klassiset rajaukset näyttävät myös aina hyvältä. Valinta on sinun!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *