IsaDora Nourishing Lip Oil – Kosteuttava huuliöljy

IsaDora haluaa vastata naisten odotuksiin. Keskittyen siihen, mitä huulet tarvitsevat, he loivat kosteuttavan öljyn. Koska loppujen lopuksi, jokainen nainen haluaa saada pehmeät ja täydellisesti kosteutetut huulet, jotka sulattavat miesten sydämet. Kiitos ravitsevan huuliöljyn, tämä on mahdollista muutamassa minuutissa.

Kosteuttavan huulivoiteen innovatiivinen koostumus esiteltiin osana Riviera 2016 -kokoelmaa. IsaDora mainostaa tuotetta ratkaisuna kevään rohtumiseen. Nourishing Lip Oil tarjoaa intensiivistä kosteutusta kuiville, halkeileville ja ärsyyntyneille talven jälkeisille huulille. Ääriolosuhteet eivät tee hyvää ihollemme, joka talven vuoksi on lattea, myös huulilta. Tästä syystä sinun tulisi laittaa huulellise Ravitsevaa huulivoidetta.isadora.jpg

IsaDoran kosteuttavan huulivoiteen teho perustuu kahteen kasviöljyyn: Argan ja avokadoöljyyn. Kasviöljyt tekevät Nourishing Lip Oil -tuotteesta kosteuttavan sekä uudistavan. Tämän lisäksi voiteesta löytyy myös antioksidantteja, useita vitamiineja (A, B, D ja E), sekä oikealla tavoin toimivia rasvahappoja ja omega 3 happoja.

Arganöljy on pääsääntöisesti vastuussa kosteutuksesta, mutta sillä on myös uudistavia ja ravitsevia ominaisuuksia. Arganpuun siemenistä saatu uute on nuoruuden vitamiinien sekä rasvahappojen lähde, joten se vahvistaa huulien ihoa. Se tekee huulista joustavat, se tasoittaa ärsytystä ja parantaa mikrovahinkoja. Näiden lisäksi se sisältää myös ikääntymistä estäviä ominaisuuksia.

Avokadoöljy sisältää paljon vitamiineja ja omegahappoja, joka tekee siitä hyvän antioksidantin ja kosteuttajan. Sen tärkein tehtävä Nourishing Lip Oil tuotteessa on nostaa kollageenitasoja iholla. Se on puristettu avokadosta, ja se stimuloi kollageenikuituja, ja kiitos suuren vitamiinipitoisuuden, se ylläpitää huulien nuoruutta sekä joustavuutta.

Nourishing Lip Oil on pitkässä, tyylikkäässä tuubissa. Sivellin on kaareva. Tuote on väritöntä, se jättää näkymättömän, kiiltävän viimeistelyn. Se on koostumukseltaan geelimäinen, ja se leviää helposti huulille. Heti käytön jälkeen huulia verhoaa suojaava kerros ravitsevia ainesosia. IsaDoran kosteuttava huuliöljy maistuu limelle ja vaniljalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *