Meikki tekniikka oppaat

Meikki on askel kohti parempaa itsetuntemusta, siinä se antaa meille mahdollisuuden muuttaa ulkonäköämme haluttuun suuntaan. Mutta se ei ole aina helppoa, varsinkin jos olet aloittelija. Tässä blogissa kerron sinulle joitakin tärkeimmistä meikkitekniikoista, joita sinun on tiedettävä pystyäksesi parantamaan meikkiäsi.

Silikoniharjasten käyttö

Yhä useammat tuotemerkit lanseeraavat meikkisiveltimiä, joissa on silikoniharjaksia. Ne ovat erinomaisia levittämään nestemäistä tai voidemaista meikkiä ja eivät ime tuotetta itseensä. Ne ovat myös helpommin puhdistettavia ja kestävämpiä. Käytä silikoniharjaa levittäessäsi pohjameikkiä, peitevoidetta, nestemäistä poskipunaa tai hohdetuotetta.

Luomivärin levitys sormilla

Monet pelkäävät käyttää sormiaan meikatessaan, mutta tosiasiassa ne voivat olla parhaimpia työkalujasi. Sormilla levittäessäsi voit todella tuntea, mihin kosket ja saada paljon tarkemman levityksen. Tämä tekniikka toimii parhaiten kerma- tai voidemaisilla tuotteilla, kuten luomivärillä, poskipunalla ja hohdetuotteella.

Glowing Skin

Ihon hehkun luomiseen on lukuisia tuotteita, joista yleisimpiä ovat highlighterit. Parhaimmat vaikutukset saadaan yhdistämällä näitä tuotteita keskenään. Aloita luomalla tasainen pohja kosteuttavalla primerilla tai BB-voiteella, jonka jälkeen levitä highlighteria korostusalueille kasvoillesi. Täydellisen boheemin hehkun saamiseksi, mittaa aurinkopuuteria poskiluiden, otsan ja leuan alueelle.

Silmäripsien taivutus

Silmäripsien taivuttimen käyttö on meikkitaito, jota ei kannata jättää huomiotta. Oikein taivutetut ripset saavat silmät suurentumaan ja kirkastumaan. Muista taivuttaa ripset ennen ripsivärin levittämistä, koska ripsiväri voi tehdä ripsistä jäykät ja helposti taittuvat. Voit myös lämmittää ripsentaivutinta hiukan ennen käyttöä parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Luomivärin häivyttäminen

Luomivärin häivyttäminen on olennainen osa silmämeikkitekniikkaa. Oikein häivytetty luomiväri tuo kauniisti esille silmän muodon ja yhdistää harmonisesti erilaiset sävyt. Käytä häivytykseen laadukasta häivytyssivellintä pyörivin liikkein ja häivytä värit huolellisesti toisiinsa.

Muista, meikki on muutakin kuin vain värien levittämistä kasvoille. Se on taiteen muoto, jolla voimme lisätä kauneutta, luottamusta ja persoonallisuutta. Joten älä pelkää kokeilla uusia asioita ja löytää oma tyylisi. Toivon, että nämä meikkitekniikat ovat hyödyksi sinulle ja auttavat sinua parantamaan meikkitaitojasi!