Syksyn kosmetiikkasuosikkeja – mitä ostaa?

Syksy on jo koittanut, ja se tuo taas mukanaan uudet kosmeettiset trendit. Vaikka syksyssä ei olekaan tarvetta käyttää paljon meikkiä, on tärkeää silti huolehtia oikein valituista kosmetiikkatuotteista. Luonnollisesti haluamme kaikki, että meikin estetiikka olisi täydellinen joka päivä koko syksyn ajan.
Tänään käymme läpi kaikki olennaiset syksyn kosmetiikkajuomat, joita et halua jättää hankkimatta. Kokeile näitä uusia ja trendikkäitä tuotteita ja luo alkuperäiset ja tyylikkäät meikkitilat, juhlijasi tai romanttiset illanesteet.

Highlighter

Kun puhumme syksyn kosmetiikasta, on syytä mainita ensimmäisenä hohtaja. Hohtaja on yksi jokapäiväisistä meikkipohjista, joita et voi jättää huomiotta. Jotta voisit säteillä, hanki highlighter.

Keväällä on tuotu markkinoille paljon säihkyviä highlighter-tuotteita, ja tähän aikaan vuodesta voimme nauttia niistä täysillä. He saavat pakkauksestaan ​​kuten aurinkopaiste kasvoille, joten niitä voidaan käyttää minkä tahansa meikin luomiseen.

Syksyllä sinun tulisi valita hohtaja, jossa on ylellisen violetti sävy. Se on pehmeä ja viileä sävy, joka lisää ihollesi varjoja ja tuo esiin kirkkauden. Nämä sävyt eivät ole yhtä intensiivisiä ja voimakkaita kuin kullanväriset hohtajat, joita väliteemme aikana käytettiin.

Silmämeikki

Syksy tarjoaa meille runsaasti tuoreita ja villiä silmämeikkimalleja, joita voit kokeilla. Mutta jos olet tottunut toteuttamaan syksyn kosmetiikkakeittiöt kerrallaan, tarjoamme sinulle muutamia ideaa, joiden avulla voit luoda alkuperäisen lookin jokaisella liikkeellä – käyttämällä vain perustuotteita.

Sivumaalaajan silmämeikki on yksi suosituimmista syksyn silmämeikkityyleistä. Se saa silmäsi näyttämään suuremmalta, ja se on helppo toteuttaa. Voit aloittaa levittämällä kaarevaa mustaa rajausteljettä yläluomeen ja sitten alaluomeen. Vinkkinä, älä koskea vielä silmän kulmiin. Viimeiseksi, sekoittaa musta pohjustelija hienolla siveltimellä, ikään kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Poskipuna

Kauneuden ja kunnian ulkonäön täydentämiseksi syksyllä, poskipunan on oltava aina taskussasi. Se on suosittu tuote, jota käytetään myös kesällä, ja se on erittäin tärkeä osa alkuperäistä meikkiä.

Valitsemallasi poskipunan tyypillä ja sävyllä voit luoda täydellisen ja pehmeän lookin – kesällä kannattaa valita korostuneita kirkkaampia sävyjä, ja syksyllä kannattaa valita tummempia sävyjä. Ne, jotka sopivat ulkonäkösi. Poskipuna vähän arkuutta ja ylellisyyttä.

Läpinäkyvä pöyhittelijä

Syksyllä on vaarana näyttää liian ”raskas” meikissämme. Läpikuultava pöyhittelijä on yksi syksyn suosituimmista tuotteista ja se auttaa meitä näyttämään pehmeiltä ja rentoilta, mutta todella luomme jotain erikoista ja tyylikästä.

Tämän loistavan abstraktimrikaalin ansiosta voit luoda erittäin naisellisen ulkonäön. Voit levittää kurkistuksen varjoon pienellä pöyhittelijällä joka paikka, ja antaa kasvoillesi hehkuvuutta ja epätavallisia kuvioita. Kaikki tämä saavutetaan luomalla oikea osa värejä!

Lips Suits

Syksyn suosikki valinta? Hah, jonkin verran ylellinen, joten anna huuliltasi sotilaiden asut!

Huulipuut ovat klassisia tuotteita, joita jokainen meikkipussin omistaja ei voi jättää huomiotta. Ja kyllä, viimeisen syksykuukausiin asti voimme käyttää samaa pigmenttimme.

Keväällä ja kesällä meillä on ollut berrykeittiöt ja oranssit sävyt, mutta nyt meidän on syytä tuoda tyylikkyyttä pöytään. Syksyllä sinun tulisi arvostaa tätolde ylellisiä huulituotteita – huulivilkkua, huulipihtejä ja huulettuja. Syyssävyä on vaikea löytää – maalaus- ja berrykeittiöt ovat pysyneet suosikkina jo pitkään.

Kynsilakka

Kynsien hillintä on toinen kesään linkittyvä tuote, jota ei voi jättää käyttämättä: kynsilakka. Se on viimeinen kosmeettinen lastu, jonka avulla voit täydentää koko ulkonäösi ja antaa käsillesi uuden ilmeen.

Syyskuun mustat lakat ovat erityisen suosittuja. Se vetoa taiteilijoiden tarinoihin. Myös tässä tapauksessa emme voi jättää huomiotta myöskään tummaa pronssi- ja tupakkaväriä. Kuitenkin ei ole vaikea ymmärtää, että kynsilakan aggressiivinen väritys ei ole jokaiselle!

Ripsiväri

Viimeinen, mutta ei vähäisempi – ripsiväri. Kauniilla ja paksulla tuuhealla räpyttelyllä vo